.

Grand Theft Auto 6

Nog niet aangekondigd
Games
7.1

Gebruikersscore

Grand Theft Auto 6 (GTA 6) is nog niet officieel aangekondigd, maar op deze pagina zullen we je op de hoogte blijven houden van de laatste geruchten en nieuwtjes over de game. Grand Theft Auto is een van van ’s werelds grootste gamefranchises en hoewel GTA Online nog steeds een bereik heeft van miljoenen spelers, is het alweer vijf jaar geleden dat we voor het eerst aan de slag konden gaan met een nieuwe verhaallijn. Het wachten is dan ook op GTA 6, hoewel liefhebbers van het genre later dit jaar ook aan de slag kunnen met Red Dead Redemption 2.

Alles over GTA 6

Er is tot op heden nog weinig informatie over Grand Theft Auto 6 verschenen, maar we hebben ons best gedaan om alle informatie voor je op een rij te zetten. Dit artikel zal continu worden bijgewerkt wanneer er een nieuwe informatie over GTA 6 wordt gepubliceerd.

Releasedatum Grand Theft Auto 6

YouTube-kanaal The Know claimt dat uitgever Take-Two GTA 6 in 2022 wil uitbrengen. Het is waarschijnlijk een van laatste games voor de huidige generatie consoles, echter zal de game naar alle waarschijnlijkheid ook verschijnen voor de PlayStation 5 en de volgende generatie Xbox. De verwachting is dat de volgende generatie consoles in 2020 of 2021 op de markt worden gebracht.

Analist Michael Pachter is dezelfde mening toegedaan. In een interview met Gaming Bolt zei Pachter dat hij een aankondiging in 2020 met een release in 2021 het beste scenario vindt, terwijl een aankondiging in 2021 met een release een jaar later waarschijnlijker is. Take-Two zal zich in de tussentijd bezig blijven houden met GTA Online en Red Dead Redemption Online.

Wat we tot nu toe weten over GTA 6

We weten dat Rockstar is begonnen met de ontwikkeling van GTA 6, hoewel het project zich waarschijnlijk nog in de beginfase bevindt. In een interview met Develop Magazine zei Rockstar-ceo Leslie Benzies het volgende: “We weten niet wat GTA 6 zal zijn, maar we hebben enkele ideeën.”

“We hebben ongeveer 45 jaar aan ideeën die we willen doen”, voegde hij eraan toe. “We zullen de juiste kiezen. Het komst eerst uit het idee. Waar gaat het zich afspelen is de eerste vraag. Dat definieert dan de missies; je doet in LA bijvoorbeeld andere dingen dan in New York of Miami. De kaart en het verhaal worden gelijktijdig gemaakt en het verhaal is een basisstroom van hoe het werkt, zodat je de missie kunt indelen”, aldus Benzies.

Een recent gerucht suggereerde dat GTA 6 zich in twee verschillende locaties zal afspelen: Vice City en Zuid-Amerika. We kennen Vice City als Rockstar’s kijk op Miami, echter zullen spelers ditmaal ook enkele keren vertrekken naar Zuid-Amerika voor een aantal missies. GTA 6 zou bij Rockstar daarom worden aangeduid als Project Americas. Het verhaal in Grand Theft Auto 6 zou voor het eerst draaien om een vrouwelijk hoofdpersoon, waarbij het onduidelijk is of er net als in GTA 5 door spelers gewisseld kan worden tussen meerdere personages.

GTA 6: screenshots en trailers

GTA 6 moet nog worden aangekondigd en er zijn daarom nog geen beelden van de game beschikbaar. Rockstar Games blijft doorgaans geheimzinnig over zijn projecten, waardoor we het tot de aankondiging zullen moeten doen met geruchten.

Laatste Nieuws

‘Grand Theft Auto 6 speelt zich in Vice City en Zuid-Amerika’

Volgens een nieuw gerucht zou Grand Theft Auto 6 (GTA 6) zich in twee verschillende locaties kunnen afspelen: Vice City en Zuid-Amerika. We kennen Vice City als Rockstar’s kijk op Miami, echter zullen...[Lees Verder]

Releasedatum van Grand Theft Auto 6 nog ver weg

Een veel succesvollere franchise dan Grand Theft Auto is bijna niet te vinden in de wereld van games en het is momenteel nog altijd een van de meest gespeelde games op Steam, Xbox One, PlayStation 4, ...[Lees Verder]

Volg
Grand Theft Auto 6

Grand Theft Auto 6 is nog niet officieel aangekondigd. Volgens nieuwe geruchten staat de game gepland voor 2022. De verwachting is dat GTA 6 verschijnt voor de huidige en volgende generatie consoles. Op de pagina lees je alles over de volgende game in de GTA-serie.

7.1
Gemiddelde gebruikersscore
20 stemmen
Beoordeel dit product
Uw beoordeling: 0
Bevestig beoordeling
Introductie:,
Publisher:
Geen content beschikbaar.

Afbeeldingen

Geen content beschikbaar.

Wachtwoord Vergeten

Registreren