Rockstar lijkt zich voor te bereiden op aankondiging volgende project: Grand Theft Auto 6 of Bully 2

Gaming

Rockstar heeft sinds de release van Red Dead Redemption 2 nog geen nieuwe game aangekondigd, maar daar komt mogelijk binnenkort verandering in. De ontwikkelaar heeft het hoofdkantoor van Rockstar North in Edinburgh, Schotland namelijk voorzien van een update. Op hun gevel was tot op heden een enorme poster te zien van Red Dead Redemption 2, echter is daar sinds kort verandering in gekomen.

Grand Theft Auto 6 of Bully 2

De poster is namelijk verwijderd en fans speculeren dat dit zou kunnen wijzen op de naderende introductie van Grand Theft Auto 6 of Bully 2. Het is niet uitgesloten dat dit helemaal niks heeft te beteken, hoewel er voor de komst van Red Dead Redemption 2 een enorme poster was te zien van Trevor, Franklin en Michael, de hoofdrolspelers van GTA 5.

Vooralsnog heeft Rockstar geen informatie naar buiten gebracht over hun volgende project. Het ligt voor de hand dat de volgende game van de studio in ieder geval voor de volgende generatie consoles gaat verschijnen. De PlayStation 5 en de nieuwe Xbox ‘Project Scarlett’ zullen eind 2020 worden uitgebracht.

Volgens eerdere geruchten wordt GTA 6 enorm groot en speelt het zich af tussen Liberty City en Vice City, terwijl het ook missies bevat in delen van San Andreas, zoals Blaine County. Bepaalde winkels zullen verschillende soorten items in verschillende tijdperken verkopen. De dialogen met vreemden van Red Dead Redemption 2 zullen ook worden geïmplementeerd. De ontwikkelaar heeft ook grote plannen voor de multiplayer met updates die nieuwe steden aan de game zullen toevoegen. Rockstar games zou nauw samenwerken met Microsoft en Sony aan cloudgaming, wat moet helpen om van online een nooit eindigend proces te maken.

Het verhaal zou daartegen een standaard GTA-avontuur zijn. “In de game zal je een soort drugsbaron worden. Je begint als een eenvoudige crimineel in Liberty City die rare klusjes doet en diefstallen pleegt. De speler moet zich omhoog werken en eindigen in Vice City, waar je je bij een beroemde bende zult voegen. Je krijgt de opdracht om de zaken in Liberty City voor je rekening te nemen totdat je teruggebracht wordt naar Vice City en al snel de drugsbaron van de stad wordt.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*