Grand Theft Auto 6 (GTA 6) blijkt al enige tijd in ontwikkeling te zijn

Gaming

Grand Theft Auto 6 (GTA 6) is in ontwikkeling, zo blijkt uit het cv van een ontwerper die bij Rockstar India heeft gewerkt. Bibin Michael heeft op zijn persoonlijke site bevestigd dat hij heeft bijgedragen aan DLC voor GTA 5, Red Dead Redemption 2 en het aankomende GTA 6. De komst van een nieuwe Grand Theft Auto-game is moeilijk een verrassing te noemen, echter is het goed om te zien dat de volgende game in de serie al enige tijd in ontwikkeling is.

Op zijn cv is te zien dat Michael in de periode tussen december 2017 en april 2018 heeft gewerkt aan voertuigen voor GTA 5 en GTA 6. Er wordt op de site geen melding gemaakt van Red Dead Redemption 2, echter is zijn naam wel zichtbaar op de ‘thank you’-pagina van de game. Op deze lijst zijn mensen te vinden die op een moment hebben bijgedragen aan de ontwikkeling, maar geen deel uitmaakten van het kernteam.

De LinkedIn-pagina van Micheal laat eveneens zien dat hij in het verleden bij Rockstar India heeft gewerkt, maar toont niet aan welke games hij heeft gewerkt. Inmiddels heeft de ontwerper de studio verlaten en werkt hij tegenwoordig bij Codemasters aan voertuigen voor Dirt, Grid en de F1-serie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*