Over TechTastic

Op 20 december 2012 werd op TechTastic.nl het eerste bericht geschreven, inmiddels zijn we twee jaar verder en staat de teller op meer dan 2800 gepubliceerde berichten. In deze relatief korte periode hebben we een hoop werk verzet en zijn we verantwoordelijk geweest voor een groot aantal scoops, waardoor onze nieuwsartikelen door de grootste technologie sites in Nederland en in het buitenland zijn opgepikt. Dit zijn de momenten waarvoor je het doet als techjournalist en waar we ook het meest van kunnen genieten. De komende periode kun je op de website enkele nieuwe features verwachten, waaronder een verbeterde prijs/abonnementen vergelijker, een geïntegreerd forum en natuurlijk nog altijd het allerlaatste iOS, Android, Windows en technologie nieuws.

Waar staan wij voor?

De website TechTastic is opgericht door Niels Zomer en samen met enkele bloggers wordt er dagelijks hard gewerkt om de site te voorzien het laatste technologie nieuws, maar gaan we ook dieper in op nieuwe versies van de populaire besturingssystemen, apps, software en schrijven we van tijd tot tijd reviews over de nieuwste producten. Daarnaast proberen we in artikelen altijd wat extra’s toe te voegen, informatie die niet altijd is te vinden op andere websites. Wij kijken met een kritische blik naar geruchten, zodat jij als gebruiker een beter idee krijgt wat je in de toekomst kan verwachten van een product. Geruchten zijn namelijk niet voor niets geruchten.

Reviews, adverteren en tips

Heb jij of je bedrijf een interessant product ontwikkeld en wil je graag dat wij daar een objectieve review over schrijven, neem dan contact met ons op via info@techtastic.nl of via het volgende contactformulier. Heb je een goede tips voor ons? Stuur dan een email naar tips@techtastic.nl en laat het ons natuurlijk ook even weten of we je naam mogen mogen vermelden of niet, zodat we je eventueel kunnen bedanken.

Reviewmodellen of schriftelijke aanvragen mogen naar het volgende adres worden verstuurd:

  • TechTastic.nl t.n.v N Zomer
  • Jan van Arkelstraat 30
  • 7772AP Hardenberg

Auteurs

Niels Zomer
Oprichter van TechTastic.nl en verantwoordelijk voor al het Android, Windows Phone en overige technologie nieuws.

Twitter | Google+ | niels@techtastic.nl

Bekijk hier de laatste artikelen van Niels:

In de media

Buitenland

Nederland