‘Bully 2 naast Grand Theft Auto 6 in ontwikkeling’

Gaming

De games van Rockstar Games maken vrijwel altijd een onuitwisbare indruk en iedere gamer kijkt dan ook uit naar het volgende project van de ontwikkelaar. Volgens een nieuw gerucht zitten er op dit moment zelfs meerdere titels in de pijplijn. Een anonieme Reddit-gebruiker claimt dat Rockstar Games naast Grand Theft Auto 6 ook werkt aan Bully 2.

Bully 2

In Bully 2 zouden spelers opnieuw de rol aannemen van Jimmy Hopkins, die het leven op de kostschool heeft ingeruild voor het studentenleven. Het is vermoedelijk verstandig om dit gerucht voorlopig met een flinke korrel zout te nemen, want in maart zei de stemacteur van Jimmy, Gerry Rosenthal, nog dat hij een vervolg zou toejuichen. Het is natuurlijk mogelijk dat hij niks wil verklappen en daarnaast is het niet uitgesloten dat Rockstar Games kiest voor een andere stemacteur, hoewel dat een verrassende beslissing zou zijn.

Volgens de Reddit-gebruiker is zijn informatie afkomstige van twee verschillende bronnen, beide journalisten in de gameindustrie. Het is overigens niet voor het eerst dat er geruchten verschijnen over Bully 2, want een jaar geleden bereikte ons het nieuws dat er al geruime tijd wordt gewerkt aan Bully 2, maar dat het project meerdere keren heeft stilgelegen vanwege de lancering van May Payne 3 en Grand Theft Auto V.

“Ik hoorde van de bron dichtbij Rockstar Games dat ze een een werkend prototype van Bully 2 hebben, maar het is onbekend op welke engine de game draait. Ik ben ervan overtuigd dat het zal worden uitgebracht na Red Dead Redemption 2”, aldus een gebruiker van het GTAForums.com.

Bully werd in 2005 uitgebracht voor de PlayStation 2, terwijl de Xbox-versie werd geannuleerd. In 2008 bracht Rockstar de game alsnog naar de Wii en Xbox 360. In afgelopen jaren kwam Bully ook nog naar de PlayStation 4, Xbox One, Windows, Android en iOS.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*