Red Dead Redemption 2: dit kunnen we verwachten

Gaming

Rockstar Games kondigde vorige week aan dat Red Dead Redemption 2 opnieuw is uitgesteld, maar volgens een nieuw lek kunnen gamers enthousiast uitkijken naar de nieuwe game in de serie. De ontwikkelaar heeft tot op heden weinig details naar buiten gebracht over de gameplay, echter claimt Trusted Reviews in het bezit te zijn van informatie over de verhaallijn en de multiplayermodus.

Red Dead Redemption 2 singleplayer

Volgens een bron waarmee de site heeft gesproken is Arthur Morgan de hoofdrolspeler in het spel en is Dutch van der Linde, de leider van de bende, een ander belangrijk personage. Keuzes die je maakt in het spel zullen invloed hebben op het verhaal, dialoog en zelfs de missiedoelstellingen. Het zou bijvoorbeeld mogelijk zijn om informatie van gewonde vijanden te bemachtigen in ruil voor het sparen van hun leven.

De singleplayer biedt volledige vrijheid bij het verkennen van de openwereld, waaronder steden als Armadillo en Ridgewood. Deze steden zullen gevuld zijn met niet-speelbare personages en er zal een Slums Market zijn waar wapens en andere objecten tegen gereduceerde prijzen worden verkocht.

Spelers kunnen zich ook voortbewegen in de wereld door gebruik te maken van treinen en de treinen zullen ook fungeren als ministeden met unieke personages en missies. Andere voertuigen in het spel zijn paarden, paardenkoetsen en hardkarren; van iedere categorie zullen er verschillende varianten zijn die qua snelheid en bescherming van elkaar zullen verschillen.

Naast de hoofdmissies is er in de wereld van Red Dead Redemption 2 nog veel meer te doen, zoals pokeren, uitdagingen met paarden je om je vaardigheden te verbeteren en een vissysteem met verschillende soorten vis en aas. Daarnaast bevat Red Dead Redemption 2 een systeem waarmee je planten en andere kruiden kan combineren om verschillende brouwsels te maken.

De engine van Red Dead Redemption 2 is gebaseerd op die van Grand Theft Auto V en dat betekent dat ook de first-person-modus beschikbaar zal zijn. Je kan met een druk op de knop tussen de twee modi wisselen en de first-person-modus is bovendien ook beschikbaar in de multiplayer. Rockstar komt naar verluidt ook nog met een RDR 2-versie van de Strangers & Freaks-missies, die bestaan uit willekeurige gebeurtenissen die je naar bizarre quests zal leiden.

Multiplayermodus Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 krijgt ook een uitgebreide multiplayermodus, waarin dezelfde levendige openwereld beschikbaar zal zijn. In de steden zullen niet-speelbare personages in de ochtend hun winkelpuien versieren en in de avond zullen ze hun spullen weer inpakken. Spelers kunnen tenten kopen en deze upgraden. Net zoals bij GTA Online is het de bedoeling om verschillende missies te voltooien om XP te ontvangen.

Volgens Trusted Reviews zijn er online drie spelmodi beschikbaar: Battle Royale, Money Grab en Rivive & Survive. Money Grab draait om het veiligstellen van zakken geld en ze zo snel mogelijk terug te brengen naar jouw kamp. Revive and Survive is een deathmatch is waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen, terwijl je gewonde teamgenoten binnen een bepaalde periode genezen. Informatie over Battle Royale is helaas niet beschikbaar.

Red Dead Redemption 2 zal op 26 oktober worden gelanceerd met een mobiele app met sociale elementen en een poker minigame. De game wordt verschijnt voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*