Foto toont iPhone 7 achterkant in vier kleuren

Smartphones

Eerder deze week verschenen er meerdere foto’s waarop de achterzijde van de iPhone 7 was te zien in de kleur goud, maar daar blijft het voor deze week niet bij. De Italiaanse website Macitynet.it publiceerde namelijk eveneens een foto van de iPhone 7, echter zijn ditmaal alle vier de kleuren te zien: spacegrijs, zilver, roségoud en goud.

iPhone 7 achterkant

De foto zorgt helaas niet voor nieuwe informatie en het is inmiddels opmerkelijk te noemen dat er geen foto is gemaakt van de onderzijde, waardoor we nog steeds niet met zekerheid kunnen zeggen of de 3,5mm-koptelefoonaansluiting gaat verdwijnen en wat er mogelijk voor in de plaats gaat komen. Verder wachten we ook nog op een foto van de iPhone 7 in spacezwart, een nieuwe kleur die Apple zou willen introduceren voor de iPhone 7-serie.

iphone 7 kleuren

Het ontwerp dat je ziet op de foto komt overeen met de schematische tekeningen die er tot op heden van de iPhone 7 zijn verschenen. De behuizing is grotendeels een kopie van de huidige iPhone 6s, met als meest opvallende verandering de aangepaste antennestrepen die niet langer horizontaal over de achterkant lopen. Daarnaast krijgt het toestel een grotere camera, vermoedelijk gaat Apple gebruik maken van een nieuwe camerasensor met grotere pixels, zodat de camera ook bij weinig licht betere prestaties kan leveren als gevolg van het feit dat er meer licht op de sensor valt.

Update: twee nieuwe foto’s toegevoegd (via Weibo)

iPhone 7 specificaties

Andere veranderingen waarover we deze week hebben gesproken is de Apple A10-chipset en de grotere accu. De iPhone 7 en 7 Plus zullen worden aangedreven door de Apple A10 en deze chip zou net krachtig zijn als de A9X van de iPad Pro en 18 procent sneller zijn dan de A9 van de iPhone 6s-serie. Mocht de chip net zo zuinig zijn als de A9, dan kunnen we naar alle waarschijnlijk ook een langere accuduur verwachten. Apple zou de capaciteit van de accu hebben opgeschroefd van 1750mAh (iPhone 6s) naar 1960mAh (iPhone 7), een toename van iets meer dan 11%.

Afbeelding1

De verwachting is dat Apple de iPhone 7 en 7 Plus in september worden aangekondigd tijdens het jaarlijkse persevenement. De geruchten wijzen tot op heden op een nieuwe grotere camera voor de iPhone 7, een dubbele camera voor de iPhone 7 Plus, aangepaste antennestrepen aan de achterzijde, een Smart Connector voor accessoires, een 4G/LTE-modem van Intel en mogelijk beschikt het goedkoopste model voor het eerst over 32GB aan opslaggeheugen.

De huidige iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €715 en €815 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*