iPhone 7 en iPhone 7 Plus worden in zwart/grijs aangeboden

Smartphones

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus worden naar verluidt weer in een veel donkere kleur aangeboden dan de huidige modellen in spacegrijs. Het Japanse Mac Otakara publiceerde eerder deze maand nog dat Apple heeft gekozen voor een nieuwe kleur donkerblauw, echter blijkt het volgens de beheerder van de site om een misverstand te gaan.

iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Op basis van zijn eigen bronnen informeerde hij op maandag de website AppleInsider dat de iPhone 7 en 7 Plus een kleuroptie krijgen die veel donkerder is dan de huidige modellen in spacegrijs. Volgens de tipgevers van de site ligt de kleur dichtbij zwart, hoewel zwart niet het juiste woord zou zijn.

De beheerder van Mac Otakara zegt dat het verhaal over de iPhone 7 en 7 Plus in de kleur donkerblauw is gebaseerd op een misverstand. Bronnen die de nieuwe iPhones hebben gezien zeggen dat ze de donkergrijze kleur hebben aangezien voor donkerblauw. Naast spacegrijs komen de nieuwe iPhones ook in de kleuren zilver, goud en roségoud.

We vermoeden dat de kleur veel zal lijken op de black/slate versie van de iPhone 5, die in 2012 werd geïntroduceerd. Deze kleur was veel donkerder dan de in 2013 gelanceerde iPhone 5s in spacegrijs. De kleur spacegrijs maakt overigens geen gebruik van een vaste kleurcode, zo is bijvoorbeeld de Apple Watch Sport veel donkerder dan het aluminium van de iPhone 6s en 6s Plus in spacegrijs. Apple biedt ook een roestvrijstalen Apple Watch aan in spacezwart, dat nog donkerder van kleur is dan de Sport-versie in spacegrijs.

Verschillende geruchten en lekken wijzen momenteel op de komst van een iPhone 7 en 7 Plus in de behuizing van de iPhone 6s/6s Plus. De specificaties bestaan vermoedelijk uit een Apple A10-soc, 2GB LPDDR4-geheugen, 32GB/64GB/128GB/256GB opslag, een grotere camera voor de iPhone 7 en een dubbele camera voor de iPhone 7 Plus. Apple zou verder de antennestrepen aan de achterzijde hebben aangepast en de 3,5mm-koptelefoonaansluiting hebben verwijderd.

De huidige iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €664 en €767 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*