iPhone 7 foto’s tonen grotere opening voor camera

Smartphones

Eerder vandaag toonden we je twee foto’s waarop de achterkant van de vermeende iPhone 7 Plus zou zijn te zien en zojuist zijn er ook meerdere foto’s verschenen van de reguliere iPhone 7. De foto’s van de iPhone 7 lijken nogmaals de geruchten te bevestigen dat Apple geen plannen heeft om een geheel nieuw ontwerp voor de nieuwe iPhones te introduceren. Het ontwerp is simpelweg een kopie van de iPhone 6s met enkele subtiele veranderingen en een grotere opening voor de cameramodule.

iPhone 7 foto’s

De iPhone 7 krijgt volgens de laatste geruchten opnieuw een 4,7-inch scherm en een sterk verbeterde camera. Het gat waar de camera hoort te zitten is zichtbaar groter en ook is de camera veel dichter naar de linker bovenhoek van het apparaat verplaatst, twee indicaties dat Apple op dit gebied zeker van plan is om wat nieuws te introduceren. Daarnaast worden de verschillen tussen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus dit jaar naar alle waarschijnlijkheid groter dan in voorgaande jaren, want op de foto’s van de Plus-versie is een dubbele camera en een Smart Connector zichtbaar.

Een andere verandering die we zien zijn de antennestrepen die niet langer horizontaal over de behuizing lopen, in plaats daarvan lopen ze alleen nog over de boven- en onderste rand van de behuizing. Verder suggereren de foto’s van FirstShotz dat Apple inderdaad de 3,5mm-koptelefoonaansluiting heeft verwijderd en dat er op deze locatie een tweede speaker wordt geplaatst, mogelijk voor de weergave van stereogeluid.

Hoe serieus we deze foto’s van de iPhone 7 en 7 Plus moeten nemen blijft natuurlijk moeilijk in te schatten, echter sluiten ze uitstekend aan bij alle geruchten die tot op heden zijn verschenen. Eind juni of begin juli begint doorgaans de massaproductie voor de nieuwe modellen op stoom te komen en de kans dat er in de tussentijd nog iets aan het ontwerp gaat veranderen is vrijwel niet bestaand.

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus worden later dit jaar officieel aangekondigd, vermoedelijk in september. Dit jaar lijkt Apple zich voornamelijk op de camera’s van beide toestellen te richten, terwijl er in 2017 pas een geheel nieuw ontwerp zou komen van glas en een oledscherm.

De huidige iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €664 en €767 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*