Nieuwe foto van iPhone 7 achterkant verschenen

Smartphones

Op het Chinese Weibo is opnieuw een foto verschenen waarop de vermeende achterzijde van de iPhone 7 is te zien. De foto toont ons de gouden iPhone 7 met de nodige veranderingen ten opzichte van de iPhone 6s, hoewel we er nog niet helemaal zeker van zijn dat dit ook daadwerkelijk het nieuwe toestel is.

iPhone 7 achterkant

De schematische tekeningen hebben laten zien dat de camera van de iPhone 7 meer naar de linker bovenhoek is verplaatst en dat zien we ook terug op de gelekte foto. De camera loopt nu net langs de rand van de antennestreep, terwijl dit op de iPhone 6s niet het geval is. Het enige waar we over twijfelen is de vorm van de camera, want op de schematische tekeningen lijkt de module een iets andere vorm te hebben, echter zou dit ook veroorzaakt kunnen zijn doordat de foto vanuit een iets andere hoek is geschoten.

iphone 7 back

Daarnaast zien we dat de antennestrepen alleen over de boven- en onderste rand lopen van de achterzijde, in plaats van horizontaal. Het zorgt er in onze ogen voor dat de telefoon een stuk strakker oogt. Het uiterlijk is in vergelijking met de iPhone 6 en 6s verder vrijwel ongewijzigd gebleven. De enige verandering waar nog wordt over gesproken is de verwijdering van de 3,5mm-koptelefoonaansluiting, maar helaas wordt de onderzijde niet getoond op deze foto.

De verwachting is dat de iPhone 7 en iPhone 7 Plus in september worden aangekondigd tijdens het jaarlijkse persevenement. Over de exacte specificaties is nog niet heel veel bekend, maar er wordt gesproken over een grotere camera voor de iPhone 7, dubbele camera voor de iPhone 7 Plus, water- en stofdichte behuizing, Apple A10-soc, sneller 4G-modem van Intel en mogelijk een tweede speaker op de locatie van de koptelefoonaansluiting.

De huidige iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €664 en €767 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*