Betere accuduur voor Galaxy S7 in vergelijking met Galaxy S6

Smartphones

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Samsung de Galaxy S7 en S7 Edge heeft voorzien van grotere accu en de kans is groot dat dit ook zal resulteren in een langere accuduur. Analist Eldar Murtzin van Mobile-Review.com publiceerde eerdere deze week twee screenshots van de Galaxy S7 die aantonen hoelang de accu het kan volhouden. Volgens Murtazin kan de Galaxy S7 het twee dagen uithouden bij normaal gebruik en eerder zei hij al dat het toestel 17 uur lang video’s kan afspelen met het scherm ingesteld op de hoogste helderheid.

Samsung Galaxy S7 accuduur

De tijd dat het scherm is ingeschakeld is volgens de informatie op de afbeelding 4,5 uur. Deze cijfers laten zien dat de Galaxy S7 een uitstekende accuduur zal bieden, want de helderheid is ingesteld op 75% met 3GB aan werkgeheugen in gebruik, 4G connectiviteit ingeschakeld en ook worden er twee simkaarten gebruikt. Telefoonlekker @evleaks claimde eerder deze maand al dat de Galaxy S7 een 3000mAh accu krijgt, terwijl de Galaxy S7 Edge dankzij het grotere scherm is voorzien van een 3600mAh accu.

Het ziet er dus erg positief uit voor de toekomstige gebruikers van de Galaxy S7 en S7 Edge. Murtazin kan worden gezien als een zeer betrouwbare bron en hij heeft in het verleden vaker correcte informatie gepubliceerd over onaangekondigde Samsung producten. Daarnaast mag hij vaak al voor de officiële release al aan de slag met het toestel en de kans is dan ook groot dat de gedeelde screenshots afkomstig zijn van zijn eigen Galaxy S7.

Tot op heden zijn er al geruchten verschenen over de verschillende formaten en varianten, een drukgevoelig touchscreen en irisscanner, een speciale audiochip, een BriteCELL-camera, een behuizing van magnesium, de datum van de aankondiging, de gebruikte chipset en de hoeveelheid werkgeheugen.

De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge worden op 21 februari aangekondigd, een dag voor de start van het Mobile World Congress in Barcelona. Naast de twee smartphones zou Samsung ook nog een Gear 360 camera gaan introduceren, waarmee gebruikers zelf virtual reality content kunnen creëren.

De Samsung Galaxy S6 is in de tussentijd al beschikbaar vanaf 490 euro of gratis in combinatie met een abonnement bij Belsimpel.nl, Studentmobiel.nl, Bol.com, Media Markt en Coolblue.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*