Samsung Galaxy S7: Magnesium behuizing, Hi-Fi en 20 megapixelcamera

Smartphones

Gisteren schreven we al over een gerucht dat de Samsung Galaxy S7 in januari zou worden aangekondigd, een kleine twee maand eerder dan de lancering van de Galaxy S6 en S6 Edge dit jaar. Vandaag zijn er nog enkele details verschenen over het nieuwe vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant. De Galaxy S7 zou volgens de laatste berichten zijn voorzien van een nog dunnere magnesium behuizing, een 20 megapixelcamera en een speciale audiochip voor superieure audiokwaliteit.

Galaxy S7 behuizing, camera en Hi-Fi

Een gebruiker van het Chinese netwerk Weibo claimt dat Samsung met de Galaxy S7 heeft gekozen voor een sterkere behuizing in vergelijking met zijn voorganger. Het frame van de Galaxy S7 zou vervaardigd zijn van magnesium, terwijl de voor- en achterkant nog steeds van glas wordt gemaakt voor een premium look. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het aanzienlijk sterker is en niet zal buigen in je broekzak, terwijl de Galaxy S7 licht genoeg blijft zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je je rug.

Het tweede Galaxy S7 gerucht gaat om de audiochip waarover het toestel mogelijk beschikt. Enkele bronnen uit de Chinese toeleveringsketen van Samsung zeggen dat het toestel wordt uitgerust met een Sabre 9018AQ2M-chip van ESS Technology. Deze chip moet van de Galaxy S7 een Hi-Fi apparaat maken, met superieure audiokwaliteit. De chip in kwestie heeft een 129dB signaalruisverhouding, DSD 11.2MHz sampling en PCM ondersteuning tot 32-bit en 384KHz. Het energieverbruik is ook erg laag, slechts 1mW in stand-by en minder dan 40mW in gebruik.

Mogelijk de camerasensor van de Galaxy S7

Mogelijk de camerasensor van de Samsung Galaxy S7

Het laatste gerucht suggereert dat Samsung voor de Galaxy S7 gebruik gaat maken van een nieuwe 20 megapixelcamera. Deze nieuwe sensor heeft eigenschappen die vergelijkbaar zijn met de ISOCELL-sensor van de huidige high-end Samsung smartphones. De sensor heeft een formaat van 1/2.6” en de pixels zijn 1 micron groot. Samsung maakt ook gebruik van een RWB kleurenpatroon voor betere prestaties bij weinig licht. Daarnaast is de module in zijn geheel dunner, waardoor Samsung in potentie de Galaxy S7 nog een stukje slanker zou kunnen maken.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*