Samsung Galaxy S7 kan 17 uur lang non-stop video’s afspelen

Smartphones

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge worden over een kleine maand aangekondigd en de geruchtenmolen draait inmiddels op volle toeren. Volgens de laatste nieuwtjes worden beide toestellen tijdens het Mobile World Congress in Barcelona aangekondigd, terwijl de grotere Galaxy S7 Edge+ niet langer tijdens dit evenement verwacht. Daarnaast hebben we nog weinig twijfels over de gebruikte hardware, echter is er nog wel de nodige onduidelijkheid over welke nieuwe features de Galaxy S7-lijn gaat brengen. De doorgaans goed geïnformeerde Eldar Murtazin brengt daar vandaag verandering in.

Samsung Galaxy S7

Volgens de informatie van Murtazin is de Galaxy S7 in staat om 17 uur lang non-stop video af te spelen met het scherm ingesteld op de hoogste helderheid. Mocht dit kloppen dan is het een indrukwekkende prestatie en daarbij wordt het gerucht over een grotere 3000mAh accu een stuk aannemelijker. Murtazin claimt dat dit een record is voor dit soort apparaten. De huidige Galaxy S6 kan volgens de cijfers van Samsung 13 uur lang video afspelen, terwijl de Galaxy Note 5 het dankzij zijn grotere accu iets beter doet met 15 uur.

Deze toename is naar alle waarschijnlijkheid te danken aan de Exynos 8890-soc die een stuk zuiniger zou moeten zijn, een nieuw en efficiënter AMOLED-scherm, een grotere accu en enkele software optimalisaties die Android 6.0 Marshmallow brengt. Verder werd de Galaxy S7 Edge nog gespot in de database van de benchmark-app Geekbench, waarin de Exynos 8890-variant een score wist te behalen van bijna 5000 punten, waarmee het op dit moment de best presterende smartphone is.

De verwachting is dat Samsung op 21 februari de Galaxy S7 en S7 Edge gaat aankondigen, een dag voor de start van het Mobile World Congress in Barcelona. Onduidelijk is nog wat de toestellen gaan kosten, maar we vermoeden dat het goedkoopste model met 32GB opslaggeheugen vanaf 699 euro te koop zal zijn.

De Samsung Galaxy S6 is in de tussentijd al beschikbaar vanaf 490 euro of gratis in combinatie met een abonnement bij Belsimpel.nl, Studentmobiel.nl, Bol.com, Media Markt en Coolblue.

[sc:adsense-tekst ]

1 Reactie

  1. Waarom is elke keer als ik op de S7 zoek, die afbeelding te zien (banner)?
    Ik vind het erg verwarrend, want dat zou ik absoluut een mooi toestel vinden 🙂

    Als dit niet de S7 is, welke is het dan wel of is het een concept van een fan?

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*