Foto’s van Galaxy S7 voorkant, specificaties van Galaxy S7 Edge?

Smartphones

Een foto van de vermeende voorkant van de Samsung Galaxy S7 lijkt opnieuw aan te tonen dat er dit jaar geen grotere veranderingen te hoeven worden verwacht van het nieuwe vlaggenschip uit Zuid-Korea. Het sluit in ieder geval goed aan bij de geruchten dat Samsung het uiterlijk van de Galaxy S7 generatie slechts op enkele kleine punten zal wijzigen. Op basis van de foto lijkt de thuisknop van de Galaxy S7 iets langer te zijn, iets wat opnieuw overeen komt met een schematische tekening van de Galaxy S7 en S7 Plus.

Galaxy S7, S7 Edge en S7 Plus

Daar houden de gelijkenissen overigens ook direct op, want volgens de schematische tekeningen van de Galaxy S7, S7 Edge en S7 Plus zijn de sensoren aan de rechterzijde van de bovenste bezel te vinden, terwijl de foto van de voorkant deze sensoren juist aan de linkerzijde van het toestel laat zien. We zullen dus nog moeten afwachten welk ontwerp er uiteindelijk in de winkels komt te liggen.

Daarnaast verscheen er ook nog een foto waarop het scherm van de Galaxy S7 Edge zou zijn te zien met de nodige specificaties. Het is echter relatief eenvoudig om deze informatie aan te passen en helaas is er ook niets van het ontwerp van de smartphone te zien. Volgens de gepubliceerde informatie beschikt de Galaxy S7 Edge over een licht gebogen 5,7-inch scherm met een QuadHD resolutie van 2560 x 1440 pixels (441 pixels per inch). Dit model wordt aangedreven door een Snapdragon 820-soc van Qualcomm. Deze chipset bestaat uit vier Kryo cores geklokt op 2,2GHz in combinatie een Adreno 530-gpu en werkgeheugen ter grootte van 4GB. De camera aan de achterzijde zou foto’s schieten in een 12,2-megapixel resolutie, terwijl er aan de voorzijde een 5-megapixelfrontcam is geplaatst.

De Samsung Galaxy S7 wordt naar alle waarschijnlijkheid samen met de Galaxy S7 Edge en Galaxy S7 Plus aangekondigd. De Galaxy S7 krijgt volgens de laatste geruchten een plat 5,2-inch Super-AMOLED scherm met QHD resolutie. Onder de motorkap van het Europese model vinden we de Exynos 8890-soc van Qualcomm en 4GB aan werkgeheugen. Het toestel komt verder met 32GB of 64GB aan osplaggeheugen, vermoedelijk nog steeds zonder micro-sd-slot.

De Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge en Galaxy S7 Plus worden volgens verschillende betrouwbare bronnen op 21 februari aangekondigd, een dag voor de start van het Mobile World Congress in Barcelona.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*