Nieuwe foto’s van iPhone 7 in spacegrijs gepubliceerd

Smartphones

Een Chinese Weibo-gebruiker heeft op dinsdag drie foto’s gedeeld waarop de iPhone 7 is te zien in spacegrijs. Volgens de bron gaat het hier om een prototype die afkomstig is uit één van de fabrieken van Foxconn. Veel nieuws laten de foto’s ons verder niet zien, maar de afwerking lijkt in ieder geval een stuk beter te zijn dan de afbeeldingen van de iPhone 7, 7 Plus en 7 Pro, die gisteren werden gelekt.

iPhone 7

De iPhone 7 wordt vermoedelijk grotendeels een kopie van de iPhone 6 en 6s, desalniettemin zijn er wel de nodige verschillen zichtbaar. We zien onder andere dat het toestel een grotere opening voor de camera heeft gekregen, aangepaste antennestrepen en ook is er aan de onderzijde niet langer een 3,5mm-koptelefoonaansluiting te vinden.

Het ligt dan ook voor de hand dat Apple een geheel nieuwe cameramodule gaat introduceren voor de iPhone 7. De verwachting is niet dat het aantal megapixels zal worden opgeschroefd, maar dat er in plaats daarvan wordt gekozen voor grotere pixels. Deze grotere pixels laten meer licht door en de beeldsensor zou daardoor mooiere beelden kunnen vastleggen, zelfs wanneer er weinig licht beschikbaar is.

We zien ook dat de antennestrepen niet langer horizontaal over de achterkant lopen. Apple heeft gekozen voor een elegantere oplossing, waarbij ze alleen nog over de boven- en onderste rand lopen. Daarnaast ontbreekt er aan de onderzijde een 3,5mm-koptelefoonaansluiting. Op deze locatie is nu een tweede speakergrill geplaatst, terwijl gebruikers de Lightning-poort zullen moeten gebruiken om een koptelefoon aan te sluiten.

De verwachting is dat Apple de iPhone 7 en 7 Plus in september worden aangekondigd tijdens het jaarlijkse persevenement. De geruchten wijzen tot op heden op een nieuwe grotere camera voor de iPhone 7, een dubbele camera voor de iPhone 7 Plus, aangepaste antennestrepen aan de achterzijde, een Smart Connector voor accessoires, een 4G/LTE-modem van Intel en mogelijk beschikt het goedkoopste model voor het eerst over 32GB aan opslaggeheugen.

De huidige iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €715 en €815 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*