iPhone 7 zonder koptelefoonaansluiting te zien in video

Smartphones

Het is een drukke week wat betreft iPhone 7 en 7 Plus geruchten en ook vanavond is het raak. Op het Chinese Weibo heeft een gebruiker een video gepubliceerd waarin we de zilveren en grijze variant krijgen te zien. Het gaat hier vermoedelijk om dummy’s, die gebaseerd zijn op de gelekte schematische tekeningen die enkele maanden geleden werden gelekt.

iPhone 7 video

Het toestel in de video, naar alle waarschijnlijkheid de iPhone 7 genaamd, toont veel overeenkomsten met de foto’s die in de afgelopen dagen en weken zijn verschenen. In de linkerbovenhoek zien we opnieuw de grotere opening voor de camera. Volgens verschillende bronnen gaat Apple een verbeterde camera introduceren met grotere pixels, zodat de iPhone 7 ook bij weinig licht goed kan presteren, vergelijkbaar met de veranderingen die Samsung dit jaar heeft doorgevoerd met de camera voor de Galaxy S7 en S7 Edge.

https://www.youtube.com/watch?v=UVe75dUzwvM

De video toont eveneens de onderkant van de behuizing en hier zijn twee rijen met gaatjes te zien, wat suggereert dat Apple mogelijk een tweede speaker aan de iPhone 7 heeft toegevoegd. Dit gaat ten koste van de traditionele 3,5mm-koptelefoonaansluiting, die naar verluidt niet langer op de volgende generaties iPhones zal zijn te vinden. Daarnaast heeft Apple de antennestrepen aangepast. Deze lopen nu alleen nog over de boven- en onderste rand van de achterzijde in plaats van horizontaal.

Onlangs claimden verschillende goed geïnformeerde bronnen dat de iPhone 7 en iPhone 7 Plus ook in spacezwart zouden worden aangeboden, maar tot nu toe hebben we de behuizingen alleen nog in de bestaande kleuren spacegrijs, zilver, goud en roségoud voorbij zien komen. Mogelijk is dit een aanwijzing dat dit nog niet de officiële cases zijn van Apple, echter bestaat er ook de mogelijkheid dat het gerucht over een zwarte iPhone 7 en 7 Plus simpelweg niet waar is.

Andere veranderingen die we van de nieuwe toestellen verwachten zijn een Apple A10-soc die ongeveer 18% sneller zou zijn dan zijn voorganger, een dubbele camera voor de iPhone 7 Plus, het instapmodel met 32GB opslaggeheugen in plaats van 16GB en een 4G-modem van Intel. In 2017 zou er pas een geheel nieuw glazen ontwerp worden geïntroduceerd in combinatie met een oledscherm van Samsung.

De huidige iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €715 en €815 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*