Foto’s tonen voor- en achterkant iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Smartphones

Op het Chinese Weibo zijn een groot aantal foto’s verschenen waarop de voor- en achterkant van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn te zien, hoewel er nog wat onzekerheid is over de naamgeving van de nieuwe toestellen. Het ontwerp dat we zien op de foto’s komt opnieuw overeen met eerdere lekken, hoewel het volgens verschillende bronnen niet gaat om een officiële behuizing van Apple, maar een mockup die gebaseerd is op de eerder gepubliceerde schematische tekeningen.

iPhone 7 en 7 Plus

Het uiterlijk van de iPhone 7 en 7 Plus is in vergelijking met de iPhone 6- en 6s-serie vrijwel ongewijzigd gebleven. Aan de achterzijde is te zien dat de antennestrepen alleen nog over de boven- en onderste rand lopen in plaats van horizontaal over de behuizing. Verder zien we dat de 3,5mm-koptelefoonaansluiting plaats heeft moeten maken voor een tweede speakergrill en dat camera’s onder handen zijn genomen. De 4,7-inch iPhone 7 heeft alleen een grotere opening voor de cameralens gekregen, terwijl de 5,5-inch iPhone 7 Plus beschikt over een dubbele camera. Het is nog onbekend welke voordelen deze veranderingen gaan brengen, maar we vermoeden dat Apple net als de concurrentie kiest voor grotere pixels. Deze pixels laten meer licht op de sensor vallen, waardoor de camera ook bij weinig licht betere prestaties kan bieden. De dubbele camera voor de Plus-versie zou het mogelijk maken om optisch te kunnen zoomen, oftewel zoomen zonder kwaliteitsverlies.

Apple zou de iPhones op vrijdag 16 september in de Verenigde Staten willen lanceren, terwijl we in Nederland vermoedelijk nog 1 of 2 weken langer moeten wachten op de komst van de nieuwe modellen. Andere features waarover wordt gesproken is een snellere Apple A10-soc, een sneller 4G-modem van Intel, een grotere accu en 32GB opslaggeheugen voor het instapmodel. Daarnaast wordt er ook nog gesproken over een nieuwe kleur, die donkerder zou zijn dan het huidige spacegrijs.

De huidige iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €715 en €815 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*