Nieuw lekt toont iPhone 7 en iPhone 7 Plus mockup van hoge kwaliteit

Smartphones

Deze nieuwe video laat niet de echte iPhone 7 zien, maar een goedkope kloon. We vermoeden dat dezelfde behuizing is die in de afgelopen week vaker op foto’s en in video’s te zien is geweest. Het is mogelijk ook de reden waarom de kwaliteit van de gelekte afbeeldingen en video’s zo laag is geweest, want we kunnen ons niet voorstellen dat iedereen in China een telefoon bezit die video’s vastlegt in VHS-kwaliteit.

iPhone 7 mockup

De echte is reden is dat het merendeel van de gelekte iPhone 7 behuizingen simpelweg niet afkomstig zijn uit de toeleveringsketen van Apple, maar zijn gereproduceerd door andere fabrikanten in China. De mockup van de iPhone 7 die je ziet in de onderstaan de video kost in China rond de €135.

Of de klonen gebaseerd zijn op het daadwerkelijke ontwerp van de iPhone 7 blijft moeilijk in te schatten. Er bestaat ook nog altijd de mogelijkheid dat ze simpelweg zijn ontworpen op basis van de geruchtenmolen. De fabrikant van de kloon die je in de bovenstaande video ziet, claimt dat zijn mockup is gebaseerd op de echte behuizing van de iPhone 7, hoewel we ook niet hadden verwacht dat de bron iets anders zou zeggen.

Klonen die kort voor de lancering van een nieuwe iPhone verschijnen zijn in het verleden vaker accuraat gebleken. Verschillende insiders claimen dat ze worden gemaakt op basis van uitgelekte schematische tekeningen, hoewel er ook bronnen zijn die claimen dat Apple deze informatie niet voor de lancering van een nieuwe iPhone prijsgeeft.

De vermeende iPhone 7 behuizing die te zien is in de video toont opnieuw weinig nieuws ten opzichte van eerdere lekken. Het gaat om een toestel dat qua uiterlijk bijna een kopie van de iPhone 6 en 6s met als belangrijkste verschil de verwijdering van de 3,5mm-koptelefoonaansluiting, een grotere opening van de camera en aangepaste antennestrepen. Verder toont de video de voorkant van het toestel met een stuk papier waarop de iOS interface is gedrukt.

Daarnaast werd er op Weibo ook nog een nieuwe render gepubliceerd van de iPhone 7 Plus.

iphone 7 plus

De huidige iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €715 en €815 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*