iPhone 7 productie van start gegaan, toch een 3,5mm-koptelefoonaansluiting?

Smartphones

De verwachting is dat de iPhone 7 en iPhone 7 Plus in september officieel door Apple worden aangekondigd en we weten van voorgaande jaren dat de productie vaak al ruim voor de lancering van start gaat. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde telefoonlekker @OnLeaks is dat dit jaar niet anders, want in de fabriek van Apple-leverancier Pegatron is naar verluidt de productie van de 4,7-inch iPhone 7 van start gegaan. Daarnaast werden er online ook enkele foto’s gepubliceerd van vermeende iPhone 7 en 7 Plus onderdelen, waaronder een dubbele cameramodule en een Lightning-connector met 3,5mm-koptelefoonaansluiting.

iPhone 7 en 7 Plus productie

We zijn nog een kleine drie maanden verwijderd van de aankondiging van de iPhone 7 en 7 Plus, echter wil Apple er natuurlijk voor zorgen dat er voldoende toestellen beschikbaar zijn ten tijde van lancering. Dat is ook de reden waarom de productie van de nieuwe toestellen vaak al enkele maanden eerder van start gaat, zodat er voldoende tijd is om mogelijke problemen tijdens de productie te verhelpen. Dit jaar zou Apple volgens eerdere geruchten een bestelling hebben geplaatst van maar liefst 78 miljoen iPhone 7 en 7 Plus-varianten.

OnLeaks claimt informatie te hebben ontvangen dat de massaproductie van de iPhone 7 bij Pegatron inmiddels langzaam op gang is gekomen. Verder lijkt hij in zijn tweet de geruchten te bevestigen dat de iPhone 7 Plus exclusief bij Pegatron-concurrent Foxconn wordt geproduceerd. Beide leveranciers zullen de iPhone 7 assembleren voor Apple.

Gelekte onderdelen van iPhone 7 en 7 Plus?

De start van de productie betekent doorgaans ook dat het aantal gelekte onderdelen snel stijgt. Het nieuws over de productie sluit dan ook goed aan bij een ander lek uit China. Op de onderstaande foto’s zouden namelijk onderdelen voor de iPhone 7 en 7 Plus te zien zijn. Een van de onderdelen lijkt de Lightning-connector te zijn met aan de linkerzijde een 3,5mm-koptelefoonaansluiting, terwijl de verwachting tot op heden was dat deze poort in zijn geheel zou verdwijnen.

iphone 7 en iphone 7 plus onderdelen

Verder zien we een cameramodule met twee lezen voor de iPhone 7 Plus, 256GB opslaggeheugen van SanDisk en een dualsim-kaartslot. Het is voor ons een relatief onbekend bron en het gebruikelijke korreltje zout is hier zeker van toepassing. De kans dat Apple kiest voor een dualsim-kaartslot is in onze ogen extreem klein en ook is het onmogelijk om vast te stellen of het opslaggeheugen daadwerkelijk voor een iPhone geschikt is.

De huidige iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €664 en €767 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*