Foto toont behuizing van iPhone 7 Plus

Smartphones

De goed geïnformeerde telefoonlekker @OnLeaks kondigde vorige week aan dat de productie van de iPhone 7 Plus inmiddels van start zou zijn gegaan en dat betekent doorgaans ook dat er in de komende periode meer onderdelen zullen uitlekken. In het afgelopen weekend hebben daar het eerste bewijs voor gezien, want op het Chinese Weibo werd een foto gepubliceerd van de vermeende achterkant van de iPhone 7 Plus, inclusief de veel besproken dubbele cameramodule.

iPhone 7 Plus

Het begint er daardoor steeds meer op te lijken dat de geruchten over de iPhone 7 Plus blijken te kloppen, zo is onder andere duidelijk te zien dat het ontwerp grotendeels ongewijzigd is gebleven ten opzichte van de huidige iPhone 6s Plus. De iPhone 7 Plus biedt wel enkele nieuwe features, waaronder de drie contactpuntjes onder het iPhone-logo en de pilvormige cameramodule met twee lenzen. Daarnaast zien we dat de antennestrepen alleen nog over de boven- en onderste rand lopen van het toestel in plaats van horizontaal, zoals dat momenteel het geval is.

De grote vraag blijft waar Apple de tweede lens op de iPhone 7 Plus voor wil gaan gebruiken? Apple-analist Ming-Chi Kuo voorspelde onlangs dat de dubbele camera het mogelijk maakt om optisch met het toestel te kunnen zoomen. Helemaal nieuw is de technologie overigens niet, in de afgelopen jaren zagen we verschillende telefoons van LG, HTC en Huawei verschijnen met een dubbele camera, waarbij het in de meeste gevallen mogelijk werd gemaakt om achteraf het focuspunt te wijzigen.

Volgens de bron, die de behuizing van de iPhone 7 Plus lekte, beschikt de phablet nog altijd over een 5,5-inch scherm en schiet de dubbele camera’s foto’s in een maximale resolutie van 16-megapixels. De tweede verandering is de toevoeging van Apple’s Smart Connector, dit magnetische systeem wordt door de iPad Pro gebruikt om eenvoudig accessoires te verbinden, echter bleek onlangs dat de poort eveneens kan worden gebruikt om de tablet op te kunnen laden. Helaas laten de foto’s niet zien of de 3,5mm-koptelefoonaansluiting is verdwenen.

De huidige iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €664 en €767 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*