iPhone 7 hands-on video verschenen

Apple Smartphones

Kort voor het weekend verscheen er op het Chinese Weibo een korte video, waarin de behuizing van de vermeende iPhone 7 was te zien. Vandaag is het opnieuw raak, ditmaal heeft de gebruiker een langere hands-on video gepubliceerd van de iPhone 7 en ook wordt er een vergelijking gemaakt de iPhone 6s. Daarnaast werden er ook nog een groot aantal nieuwe foto’s gepubliceerd, waarop alle details van de behuizing zijn te zien.

iPhone 7 hands-on

De achterkant die we op de foto’s en in de video zien komen overeen met de schematische tekeningen van de iPhone 7 die enkele maanden geleden al werden gepubliceerd. Het grootste verschil tussen de iPhone 7 en iPhone 6s is de opening van de camera, de verwijdering van de 3,5mm-koptelefoonaansluiting en de antennestrepen.

Deze grotere opening zal ongetwijfeld resulteren in een nieuwe sensor voor de cameramodule. Wij verwachten dat Apple net als de overige fabrikanten kiest om het formaat van de pixels te vergroten, zodat de camera ook bij weinig licht beter kan presteren, omdat er simpelweg meer licht op de sensor valt. De aangepaste antennestrepen lopen op de iPhone 7 alleen nog over de boven- en onderste rand van de achterzijde, terwijl ze op de huidige modellen horizontaal over de achterkant zijn geplaatst.

De laatste en meest ingrijpende verandering is de verwijdering van de 3,5mm-koptelefoonaansluiting aan de onderzijde. Gebruikers zouden in de toekomst gebruik moeten maken van een Lightning-koptelefoons of moeten kiezen voor een Lightning-naar-3,5mm-adapter om hun huidige koptelefoon te gebruiken. Een tweede speaker lijkt de koptelefoonaansluiting te hebben vervangen.

https://www.youtube.com/watch?v=D1tVz12xFto

*Het werkende toestel dat je ziet is de iPhone 6s en niet de iPhone 7.

Andere veranderingen die we van de nieuwe toestellen verwachten zijn een Apple A10-soc die ongeveer 18% sneller zou zijn dan zijn voorganger, een dubbele camera voor de iPhone 7 Plus, het instapmodel met 32GB opslaggeheugen in plaats van 16GB en een 4G-modem van Intel. In 2017 zou er pas een geheel nieuw glazen ontwerp worden geïntroduceerd in combinatie met een oledscherm van Samsung.

De huidige iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €715 en €815 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*