.

Duurste Samsung Galaxy S10 beschikt over 6 camera’s

Smartphones

De Samsung Galaxy S10-serie wordt naar alle waarschijnlijkheid eind februari op het Mobile World Congress in Barcelona aangekondigd, maar in de tussentijd blijven er nieuwe geruchten over de toekomstige vlaggenschepen verschijnen. Het blijkt namelijk dat Samsung een van de vier Galaxy S10-varianten heeft gecertificeerd in Rusland. Verder verscheen er in de Zuid-Koreaanse media meer informatie over de cameraconfiguraties van de verschillende modellen.

Cameraconfiguratie Galaxy S10-serie

Volgens SamMobile verschijnt er in Rusland in ieder geval een variant van de Galaxy S10 met ondersteuning voor twee simkaarten. Eerder werden er in China al drie varianten gecertificeerd, een instapmodel en twee high-end modellen. Deze certificeringen bevatten helaas geen informatie over de hard- en software van de toestellen.

Het Zuid-Koreaanse The Bell bracht naar buiten dat Samsung werkt aan vier varianten van de Galaxy S10. De Galaxy S10 Lite wordt het goedkoopste model in de serie en zou beschikken over een dubbele camera aan de achterzijde en een enkele lens aan de voorzijde. Eerdere geruchten hebben bovendien gesuggereerd dat dit model wordt uitgerust met een vlak scherm, zonder gekromde schermranden. De tweede camera wordt gebruikt voor optische zoom. De reguliere Galaxy S10 heeft aan de achterzijde dezelfde configuratie, maar Samsung heeft op dit model model een tweede camera aan de voorkant toegevoegd.

De Galaxy S10+ heeft aan de achterzijde de beschikking over drie camera’s, waaronder een wijdhoeklens. Ten slotte is er nog het absolute topmodel met 5G-connectiviteit en maar liefst vier camera’s op de achterkant. Dit model zou daarnaast beschikken over een keramische behuizing en een 6,7-inch oled-scherm.

Het duurste model (SM-G975FC) met een keramische behuizing en vier camera’s heeft intern de codenaam Beyond X gekregen en wordt ergens in het voorjaar van 2019 verwacht. De vier nieuwe Android 9.0 Pie-smartphones zullen in februari worden gepresenteerd, maar het duurste model wordt op een later moment gelanceerd. SamMobile claimt dat Samsung de 6,7-inch smartphone uitbrengt wanneer providers tegen het einde van het eerste kwartaal of het begin van het tweede kwartaal hun 5G-netwerken inschakelen. In Nederland worden de eerste 5G-netwerken pas in 2020 of 2021 verwacht, waardoor het nog onduidelijk is of deze variant ook verschijnt in landen waar geen 5G beschikbaar is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren