Persafbeeldingen Samsung Galaxy S10 en S10+ gepubliceerd

Smartphones

De Samsung Galaxy S10-serie wordt op 20 februari officieel aangekondigd, echter hoeven we later deze maand geen grote verrassingen te verwachten. In de afgelopen maanden zijn we vrijwel alles te weten gekomen over de nieuwe vlaggenschepen en de Duitse website WinFuture heeft nu ook de officiële persafbeeldingen van de Galaxy S10 en S10+ gepubliceerd.

Dit zijn de Galaxy S10 en S10+

Samsung heeft zoals verwacht gekozen voor het eerder getoonde Infinity O-ontwerp, waarbij er een opening is gecreëerd in de rechterbovenhoek van het scherm. De 6,1-inch Galaxy S10 en 6,4-inch S10+ hebben hetzelfde ontwerp gekregen. Beide toestellen verschillen qua formaat van elkaar en het grotere model is uitgerust met twee selfiecamera’s. Het Infinity O-scherm zorgt ervoor dat de bezel rondom het scherm zichtbaar kleiner is in vergelijking met de Galaxy S9-serie.

Galaxy S10

Galaxy S10+

Aan de achterzijde van de Galaxy S10 en S10+ zijn drie camera’s geplaatst. De led-flitser en de hartslagmeter zitten rechts van de cameralenzen. De fysieke vingerafdrukscanner is niet langer zichtbaar, omdat Samsung de vingerafdruksensor onder het scherm heeft geplaatst. De behuizing bestaat uit een metalen frame met een voor- en achterkant van glas. De aan/uit-knop bevindt zich aan de rechterkant; de Bixby-knop en volumeknoppen bevinden zich aan de linkerzijde.

→ Lees ook: Samsung Galaxy S10 X heeft 5G-modem en gaat 1600 euro kosten

Het scherm van beide toestellen heeft naar verluidt een resolutie van 2960 x 1440 pixels. In Europa wordt de Galaxy S10-serie aangedreven door de Exynos 9820 van Samsung. Naast de Galaxy S10 en S10+ wordt er ook nog een goedkopere S10E verwacht, echter zijn daar nog geen beelden van verschenen. De drie modellen zullen in de volgende configuraties worden aangeboden:

  • S10E 6/128GB in de kleuren Prism Black, Green, White, Canary Yellow
  • S10 6/128GB, 8/512GB in de kleuren Prism Black, Green, White, Blue
  • S10+ 6/128GB, 8/512GB in de kleuren  Prism Black, Green, White, Blue
  • S10+ 12GB/1TB in de kleuren Ceramic White of Ceramic Black

De Galaxy S10-serie wordt gelanceerd met Android 9.0 Pie en de nieuwste One UI-software. De smartphones worden op 8 maart uitgebracht, terwijl ze na de presentatie op 20 februari beschikbaar zullen zijn voor pre-order.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*