‘Massaproductie Samsung Galaxy S10E, S10 en S10+ van start gegaan’

Smartphones

Het is inmiddels duidelijk dat de Samsung Galaxy S10-serie op 20 februari tijdens het eerste Unpacked-evenement van dit jaar wordt aangekondigd. Er worden in minimaal drie varianten van de Galaxy S10 verwacht en volgens een nieuw gerucht is de massaproductie inmiddels van start gegaan. Samsung zou zich op dit moment volledig focussen op de productie van de modellen met 4G-connectiviteit, terwijl de Galaxy S10X met 5G-modem op een later moment verschijnt. Een anonieme leverancier van Samsung zou aan The Investor hebben meegedeeld dat de drie varianten beschikken over een vingerafdruksensor onder het scherm en een verwijderbare screenprotector.

Samsung Galaxy S10

Het gaat vermoedelijk om de 5,8-inch Galaxy S10E, 6,1-inch Galaxy S10 en de 6,4-inch Galaxy S10+. Deze modellen zijn uitgerust met een 4G-modem. Samsung zou de Galaxy S10X met 5G-modem ergens in de eerste helft van 2019 willen lanceren. Eerdere geruchten hebben gesuggereerd dat de S10X is voorzien van een 6,7-inch scherm, een keramische achterkant, vier camera’s aan de achterzijde en twee aan de voorzijde.

De Samsung Galaxy S10 (links) en S10+ (rechts).

“Samsung is op 25 januari begonnen met de massaproductie van de Galaxy S10-serie in Zuid-Korea”, aldus de bron van de site. “De Galaxy S10 met 5G-modem zit nog steeds in de pijplijn en zal later in de eerste helft van het jaar worden geproduceerd.”

→ Lees ook: Samsung Galaxy S10 en S10+ vanaf 8 maart te koop, accucapaciteit bevestigd

De bron bevestigde ook dat de drie varianten een vingerafdruksensor onder het scherm zullen hebben. De Galaxy S10 en S10+ krijgen een geavanceerde ultrasone vingerafdruksensor en de goedkoopste variant moet het doen met een optische vingerafdruksensor. Onlangs werd nog verwacht dat de vingerafdruksensor van de Galaxy S10E in de aan/uit-knop zou worden geïntegreerd. Op verschillende renders is namelijk te zien dat de aan/uit-knop op dit model langer is in vergelijking met de overige twee modellen. Het is daardoor nog niet exact duidelijk voor welke oplossing Samsung heeft gekozen. Ten slotte maakt de bron melding van de aanwezigheid van een screenprotector en een Galaxy S10+ met 1TB opslagruimte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*