‘Samsung Galaxy S10 en S10+ vanaf 8 maart te koop, accucapaciteit bevestigd’

Smartphones

Samsung gaat de Galaxy S10-serie en de vouwbare Galaxy Fold op 20 februari tijdens het eerste Unpacked-evenement van dit jaar onthullen. In de afgelopen maanden zijn er vrijwel dagelijks nieuwe geruchten over de toestellen verschenen en er lijkt daardoor nog weinig te zijn wat we niet weten over de Galaxy S10-serie. Een nieuw rapport vertelt ons bovendien wanneer de Galaxy S10-serie wordt uitgebracht en welke configuraties er zullen worden aangeboden.

Lancering Samsung Galaxy S10

Een anonieme tipgever heeft GSMArena geïnformeerd over werkende Galaxy S10-prototypes die momenteel worden gebruikt voor presentaties achter gesloten deuren. De bron bevestigde opnieuw dat de nieuwe toestellen in drie schermformaten worden uitgebracht: 5,8-inch, 6,1-inch en 6,4-inch. Het kleinste model zal niet de Galaxy S10 Lite worden genoemd. In plaats daarvan zal het gewoon de kleinste S10 zijn met dezelfde chipset en hoeveelheid werkgeheugen als de overige modellen. De enige uitzondering is een luxueuze uitvoering van de Galaxy S10+, die is uitgerust met 1TB aan opslagruimte en 12GB aan werkgeheugen.

De Samsung Galaxy S10 (links) en S10+ (rechts).

Aan de achterzijde van de 6,4-inch Galaxy S10+ vinden we drie camera’s en in de rechterbovenhoek van het scherm zijn twee selfiecamera’s geplaatst, terwijl de overige modellen het moeten doen met een enkele camera aan de voorzijde. De 6,1-inch Galaxy S10 heeft ook drie camera’s aan aan de achterzijde en het 5,8-inch beschikt over twee lenzen. De toestellen zijn daarnaast nog steeds uitgerust met een 3,5mm-koptelefoonaansluiting. Deze week lekte ook de capaciteit van de accu’s uit: 3000mAh voor de 5,8-inch S10, 3300mAh voor de 6,1-inch S10 en 4000mAh voor de S10+. Ten slotte moet de Galaxy S10 X het absolute vlaggenschip van de serie worden met een 6,7-inch scherm, keramische achterkant, 5G-connectiviteit en zes camera’s, waarvan twee selfiecamera’s.

→ Lees ook: Duurste Samsung Galaxy S10 gaat 1600 euro kosten

Samsung gaat alle toestellen in de kleuren Black (zwart), White (wit) en Sea Green (zeegroen) op de markt brengen. Sommige modellen zullen beschikbaar zijn in extra kleuropties, waaronder blauw en geel. De Galaxy S10-serie wordt gelanceerd met Android 9.0 Pie en de nieuwste One UI-software. De smartphones worden op 8 maart uitgebracht, terwijl ze na de presentatie op 20 februari beschikbaar zullen zijn voor pre-order.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren