‘Samsung gaat Galaxy S10-serie en Galaxy F op 20 februari onthullen’

Smartphones

De Samsung Galaxy S10-serie wordt op 20 februari in San Francisco en Londen gepresenteerd. Dat meldt zakenkrant The Wall Street Journal op basis van bronnen die bekend zijn met de plannen van het bedrijf. In de afgelopen jaren gebruikte Samsung het Mobile World Congress in Barcelona om zijn nieuwste modellen in de Galaxy S-serie te onthullen.

Galaxy S10 en Galaxy F

Samsung gaat dit jaar een grote upgrade introduceren vanwege het 10-jarig jubileum van de populaire serie met grotere schermen en meer camera’s. Er worden in totaal vier Galaxy S10-modellen verwacht, waarvan er drie vanaf maart te koop zullen zijn. De vierde variant wordt uitgerust met een 5G-modem en zal later in de lente worden uitgebracht.

Het vermoedelijke ontwerp van de Samsung Galaxy S10 en S10+.

Het werk aan de vouwbare smartphone gaat onverminderd voort en Samsung zou zich richten op een lancering in april, hoewel er nog geen definitieve beslissing is genomen. Bovendien zouden er intern nog steeds discussies over de naam plaatsvinden. Er wordt naar alle waarschijnlijkheid een keuze gemaakt uit de namen Fold, Galaxy Fold en Galaxy F. In november van vorig jaar toonde Samsung een prototype van de vouwbare smartphone, hoewel het definitieve ontwerp destijds nog niet af was. Het ligt voor de hand dat dit toestel ook deel zal uitmaken van het Unpacked Event op 20 februari.

→ Lees hier alles over de verschillende Galaxy S10-modellen

Daarnaast ontdekte een Reddit-gebruiker een render van de Galaxy S10 op de officiële website van Samsung. In een artikel over de interface One UI is een nog onaangekondigde smartphone te zien met een opening in de rechterbovenhoek van het scherm. Deze opening zorgt ervoor dat het bedrijf de bezels aan de boven- en onderkant kan verkleinen.

De verwachting is dat de Galaxy S10-serie bestaat uit een 5,8-inch Galaxy S10 Lite (twee camera’s), 6,1-inch Galaxy S10 (drie camera’s), 6,4-inch Galaxy S10+ (vier camera’s) en 5G-variant met een 6,7-inch scherm en een keramische achterkant. Onder de motorkap van deze modellen zal afhankelijk van de regio een Samsung Exynos 9820- of Qualcomm Snapdragon 855-soc zijn te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren