iPhone 7 en 7 Plus niet verkrijgbaar in spacegrijs?

Smartphones

iphone 7De huidige iPhones zijn verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs, zilver, goud en roségoud, maar volgens een nieuw gerucht gaat Apple de iPhone 7 en iPhone 7 Plus ook aanbieden in Deep Blue, die de grijze variant zou gaan vervangen. Het nieuws werd naar buiten gebracht door de Japanse website Mac Otakara, dat een wisselende reputatie heeft wat betreft geruchten over onaangekondigde producten van Apple.

iPhone 7 en 7 Plus

Mac Otakara zegt dat Apple plannen heeft om de iPhones niet langer in spacegrijs aan te bieden, een kleur die in 2013 werd geïntroduceerd met de iPhone 5s. Het zou in onze ogen een opmerkelijk beslissing zijn, want we weten uit verschillende bronnen dat dit nog altijd de populairste kleur is en dat zal met de iPhone 7 en 7 Plus niet anders zijn. Apple gebruikt de kleur daarnaast ook voor andere producten, waaronder de iPad en de 12-inch MacBook.

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf uit Cupertino consumenten steeds meer opties gegeven. In 2008 werd er een witte iPhone 3G geïntroduceerd naast het zwarte model. De kleur veranderde met de iPhone 5s naar zilver en dit model werd tegelijkertijd ook aangeboden in de kleur goud. Vorig jaar introduceerde het de kleur roségoud voor de iPhone 6s en 6s Plus.

Verder schrijft de site dat de iPhone 7 en 7 Plus over hetzelfde glas aan de voorzijde beschikken als de huidige modellen. Dit betekent vermoedelijk dat we geen grote upgrades hoeven te verwachten qua display. Volgens verschillende bronnen gaat Apple pas in 2017 overstappen naar oledschermen van Samsung.

De iPhone 7 en 7 Plus worden vermoedelijk in september aangekondigd en als de geruchten kloppen, dan wordt er opnieuw vastgehouden aan het ontwerp van de iPhone 6 en 6s. Volgend jaar zouden we grotere veranderingen mogen verwachten, waaronder een glazen ontwerp en een gebogen scherm. Een andere verandering waarover al veel is gesproken is de verwijdering van de 3,5mm-koptelefoonaansluiting. Apple is daarmee niet de enige, want gebruikers van de Moto Z en Moto Z Force worden eveneens verplicht om een usb-c-naar-3,5mm-adapter te gebruiken. Verder wordt er gesproken over een water- en stofdichte behuizing, een snellere Apple A10-soc, aangepaste antennestrepen, een 4G-modem van Intel en een dubbele camera voor de iPhone 7 Plus.

De huidige iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €664 en €767 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*