HTC One M9 duikt op in Geekbench 3 database

Smartphones

htc m4Vorige week lekten al de eerste foto’s uit van de HTC One M9 en vandaag is het toestel ook getest met de Geekbench 3 software. De benchmark toont aan dat de HTC One M9 met het modelnummer 0PJA10 zoals verwacht is uitgerust met een Snapdragon 810-soc, een Adreno 430-gpu en 3GB werkgeheugen.

[sc:adsense-tekst ]

Eerder vandaag zagen we ook al dat er een onbekende Samsung smartphone is getest met een nieuwe Exynos 7420, en qua scores ziet er voorlopig naar uit dat het Koreaanse bedrijf zijn zaakjes beter voor elkaar heeft. De HTC One M9 wist in Geekbench 3 een single-core score te behalen van 1241 en 3521 in de multi-core test, terwijl de Exynos 7420 respectievelijk scores van 1520 x 5478 wist te produceren in beide tests.

Schermafbeelding 2015-01-27 om 01.13.29

Volgens de beschikbaar gegevens zijn de cores van de HTC One M9 geklokt op 1,55GHz, echter kan het ook zijn dat Geekbench de klokfrequentie heeft overgenomen van de tragere Cortex-A53 cores, want de snellere Cortex-A57 cores zouden oorspronkelijk op 1,9GHz worden geklokt. Een andere verklaring is dat Qualcomm nog steeds problemen ondervindt met oververhittende cores en dat de klokfrequentie daarom voor nu is teruggeschroefd.

Verder zien we dat de HTC One M9 op de meest recente versie van Google’s mobiele besturingssysteem draait, Android 5.0.2 Lollipop, vermoedelijk in combinatie met de vernieuwde Sense 7.0 interface.

De HTC One M9 wordt als alle geruchten kloppen voorzien van een 5-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De UltraPixel camera op de achterkant heeft plaats moeten maken voor een 20,7-megapixel sensor van Sony, terwijl de selfie camera op de voorzijde foto’s kan schieten in een 13-megapixel resolutie.

De HTC One M9 wordt op zondag 1 maart aangekondigd, een dag voor de start van het Mobile World Congress in Barcelona. Naast het nieuwe vlaggenschip komt HTC ook met een fitness tracker en dus geen smartwatch.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*