Dit wordt de goedkoopste Samsung Galaxy S10

Smartphones

De Samsung Galaxy S10-serie wordt op 20 februari samen met de vouwbare smartphone van het bedrijf aangekondigd, maar in de tussentijd blijft er nog steeds nieuwe informatie over de toestellen verschijnen. Vorige werden er persafbeeldingen van de Galaxy S10 en S10+ gepubliceerd, echter ontbrak de Galaxy S10e nog. Daar is inmiddels verandering in gekomen, want de Duitse website WinFuture heeft ook de renders gedeeld van het goedkoopste model in de serie.

Samsung Galaxy S10e

Samsung heeft de Galaxy S10E uitgerust met een Infinity-O-scherm, waarbij er een selfiecamera in de rechterbovenhoek van het scherm wordt geplaatst. Het scherm is 5,8-inch groot en volledig vlak, terwijl de S10 en S10+ licht gekromd zijn aan de zijkanten. Een ander verschil met de twee duurdere modellen is de vingerafdrukscanner. Samsung heeft de vingerafdruksensor namelijk geïntegreerd in de aan/uit-knop van de Galaxy S10e en niet onder het scherm geplaatst, zoals het geval is op de overige Galaxy S10-modellen.

→ Lees ook: Galaxy S9, S9+ en Note 9 fors goedkoper dankzij komst Galaxy S10-serie

Het ontwerp bestaat uit een aluminium frame met een voor- en achterkant van glas. Aan de linkerzijde van de Galaxy S10e vinden we de volumeknoppen en Bixby-knop. Het toestel kan draadloos of via de usb-c-aansluiting worden opgeladen. Bovendien is er in tegenstelling tot veel andere fabrikanten nog steeds een 3,5mm-koptelefoonaansluiting aanwezig. De enige configuratie die zal worden aangeboden is een model met 6GB RAM en 128GB opslagruimte. De Galaxy S10e wordt aangedreven door de Exynos 9820, net als de S10 en S10+, en heeft accu met een capaciteit van 3000mAh.

Een ander verschil met de Galaxy S10 en S10+ is dat de S10e aan de achterzijde twee camera’s heeft, terwijl de grotere modellen beide over drie camera’s beschikken. De Galaxy S10e wordt op 8 maart uitgebracht in de kleuren zwart, wit en geel; later in het jaar gevolgd door een blauwe versie. In Nederland gaat het toestel naar verluidt 749 euro kosten. De Galaxy S10 zal 899 euro gaan kosten en de goedkoopste S10+ krijgt een adviesprijs van 999 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*