Nieuwe renders bevestigen vrijwel alle geruchten over Galaxy S10E, S10 en S10+

Smartphones

Samsung zal de Galaxy S10-serie op 20 februari tijdens het eerste Unpacked-evenement van 2019 onthullen. Er worden in totaal vier varianten van de Galaxy S10 verwacht, terwijl het definitieve ontwerp van de Galaxy Fold vermoedelijk ook zal worden getoond. In de voorgaande maanden is er al veel informatie over de toestellen naar buiten gekomen en in het afgelopen weekend is er ook een afbeelding gepubliceerd waar de Galaxy S10E (Lite), Galaxy S10 en Galaxy S10+ naast elkaar zijn te zien.

Samsung Galaxy S10

De afbeelding is vermoedelijk afkomstig van een casefabrikant en werd door de doorgaans goed geïnformeerde telecominsider @evleaks gedeeld. Van link naar rechts zijn de 5,8-inch Galaxy S10E, de 6,1-inch Galaxy S10 en 6,4-inch Galaxy S10+ te zien. De renders vertellen ons dat alle toestellen beschikken over een Infinity-O-scherm met een opening in de rechterbovenhoek, waarbij het grootste model beschikt over twee camera’s. Aan de achterzijde vinden we een horizontale cameramodule met meerdere lenzen: twee voor de Galaxy S10E en drie voor de overige twee modellen.

De Samsung Galaxy S10E, S10 en S10+ van links naar rechts.

Er zit geen vingerafdrukscanner op de achterkant van de telefoons en dat sluit perfect aan bij de geruchten dat Samsung een ultrasone vingerafdruksensor onder het scherm heeft geplaatst, hoewel er ook bronnen zijn die claimen dat de Galaxy S10E een vingerafdruksensor heeft in een knop aan de zijkant. Het valt in ieder geval op dat de aan/uit-knop van de Galaxy S10E groter is dan die van de Galaxy S10 en S10+, wat dit gerucht lijkt te bevestigen. Een ander verschil tussen de Galaxy S10E en de S10/S10+ is het vlakke scherm, terwijl het scherm bij de grotere modellen aan de zijkanten licht is gekromd. Ten slotte laten de renders zien dat er aan de onderkant nog steeds een 3,5mm-koptelefoonaansluiting aanwezig is.

Het vierde toestel in de serie wordt de Galaxy S10 X en dit zou het absolute vlaggenschip moeten worden met een 6,7-inch scherm, een keramische achterkant, 5G-connectiviteit en zes camera’s, waarvan twee selfiecamera’s. Eerdere geruchten hebben gesuggereerd dat de 4G-modellen vanaf 8 maart in de winkels liggen, terwijl de Galaxy S10 X op een later moment in de eerste helft van 2019 volgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*