Geen LG G4 aankondiging tijdens Mobile World Congress

Smartphones

LG G4 niet tijdens MWC 2015Eerder deze maand verschenen er al de eerste details over de LG G4, en de verwachting was dan eigenlijk ook dat we dit nieuwe vlaggenschip begin maart tijdens het Mobile World Congress in Barcelona zouden mogen verwelkomen, echter schijnt dit toch niet het geval te zijn. Eerder deze bereikte ons al het nieuws dat ook de Sony Xperia Z4 pas op een later moment worden aangekondigd.

Het lijkt er dus op dat we de gebruikelijk negen tot twaalf maanden moeten uitzitten voordat LG met de nieuwe G4 komt. Een LG topman bevestigde onlangs in de Koreaanse media dat de LG G4 niet tijdens het Mobile World Congress wordt aangekondigd.

[sc:adsense-tekst ]

De LG G3 werd in mei van vorig jaar uitgebracht en we zullen de G4 dit jaar niet tijdens het Mobile World Congress onthullen, omdat we meer tijd willen spenderen aan het perfectioneren van de nieuwe telefoon.

De LG G4 draait vermoedelijk op de Snapdragon 810-soc van Qualcomm in combinatie met een Adreno 430-gpu en 3GB werkgeheugen. Een dump van Android 5.0 toonde ook an dat de camera in staat is om foto’s te schieten in een resolutie van 5312 x 2988 pixels. Het gaat hier mogelijk om een 16-megapixel camera met wijdhoeklens en optische beeldstabilisatie. .

In plaats van een nieuwe high-end smartphone zal LG tijdens het MWC wel enkele nieuwe wearables en IoT-gerelateerde producten onthullen, die kunnen worden verbonden met andere slimme producten en sensoren. Volgens de publicatie heeft het Koreaanse bedrijf ook plannen om een smartwatch te presteren met het WebOS besturingssysteem.

LG lijkt in ieder geval op de goede weg te zijn, want dankzij de goed ontvangen LG G2 en LG G3 steeg het globale marktaandeel van 4% in 2013 naar 6% in het afgelopen jaar.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*