Geen Sony Xperia Z4 tijdens het Mobile World Congress

Smartphones

SonyDe doorgaans goed geïnformeerde website XperiaBlog meldt vandaag dat Sony tijdens het Mobile World Congress in maart geen nieuw vlaggenschip gaat onthullen. Volgens de bronnen waarmee de site sprak kan deze planning nog altijd veranderen, maar vooralsnog zou het Japanse bedrijf zich richten op een lancering van de Xperia Z4 in de zomer van 2015.

In de afgelopen jaren introduceerde Sony eind maart vrijwel altijd een nieuwe high-end smartphone. Echter lijkt deze traditie in 2015 niet worden voortgezet, want dankzij de Noord-Koreaanse Sony hack zagen we in de gelekte e-mails al dat de twee high-end Xperia smartphones in mei en november van dit jaar worden uitgebracht. Daarnaast is het ook opvallend stil en hebben we nog geen enkel onderdeel van de Xperia Z4 zien lekken, afgezien van de render in de James Bond email.

[sc:adsense-tekst ]

Het toestel dat onlangs voorbij kwam in de database van het FCC is naar verluidt een mid-range toestel met 4G connectiviteit. Voor Sony kleeft er wel een groot risico aan een latere lancering, want consumenten kunnen in de tussentijd natuurlijk al de stap maken naar de Samsung Galaxy S6 of de HTC One M9.

Sony Xperia Z4

Dit betekent dat de Sony Xperia Z3 en Z3 Compact tijdens het Mobile World Congress moeten concurreren met de nieuwe high-end toestellen van de concurrentie. Het is misschien ook de reden waarom Sony vorige week de Xperia Z3 in de kleur paars op de markt bracht om de smartphone in het nieuws te houden. Het Japanse bedrijf komt tijdens het Mobile World Congress wel met enkele nieuwe low-end en mid-range Android smartphones.

Wanneer de Sony Xperia Z4 nu wordt aangekondigd blijft onduidelijk, maar vanaf het Mobile World Congress tot de zomer zijn er nog weinig evenementen waar doorgaans nieuwe producten worden aangekondigd. Mogelijk wordt er een speciaal evenement georganiseerd door Sony voor de aankondiging van Xperia Z4.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*