Samsung Galaxy S10-serie: ontwerp, schermformaat, accu en kleuropties

Smartphones

Samsung maakte eerder deze week dat het de Galaxy S10-serie op 20 februari 2019 gaat onthullen. In de afgelopen maanden zijn er vrijwel dagelijks nieuwe geruchten verschenen over de toestellen, waardoor we een goed idee hebben gekregen wat we precies kunnen verwachten. Verschillende renders en foto’s hebben bevestigd dat het bedrijf kiest voor het Infinity-O-scherm met een opening in de rechterbovenhoek, waarin de selfiecamera wordt verwerkt. De website Team CompareRaja claimt op basis van een betrouwbare bron dat alle verschillende Galaxy S10-modellen over een dergelijk scherm zullen beschikken.

Specificaties Galaxy S10-serie

De bron van de site bevestigde daarnaast dat de goedkoopste variant van de Galaxy S10-serie zijn debuut zal maken als de Galaxy S10 E en niet als de S10 Lite, zoals tot op heden werd aangenomen. Verder zullen de Galaxy S10 en S10+ worden uitgerust met een ultrasone vingerafdruksensor onder het scherm, terwijl deze op de S10 E naar verluidt is verwerkt in de aan/uit-knop aan de zijkant. De Galaxy S10 en S10+ zullen worden aangeboden in de kleuren zwart, wit, blauw en groen. De kleur geel is alleen beschikbaar voor de S10 E.

Deze modellen worden naar verluidt in maart op de markt gebracht:

  • Samsung Galaxy S10 E (SM-G970F) met een 5,8-inch oled-scherm, 3100mAh-accu en Exynos 9820-soc.
  • Samsung Galaxy S10 (SM-G973F) met een 6,1-inch oled-scherm, 3500mAh-accu en Exynos 9820-soc.
  • Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F) met een 6,4-inch oled-scherm, 4000mAh-accu en Exynos 9820-soc.

Lees ook: vouwbare Samsung-smartphone gaat meer dan 1500 euro kosten

Op het Galaxy Unpacked-evenement in februari zal de volledige Galaxy S10-serie worden gepresenteerd. Er zouden namelijk ook plannen zijn om in het tweede kwartaal een variant uit te brengen met een 5G-modem, een 6,7-inch scherm en vier camera’s aan de achterzijde. Een ander apparaat dat naar verwachting zal worden getoond is de vouwbare smartphone zijn definitieve ontwerp, die als de Galaxy F of Fold op de markt zal worden gebracht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*