‘OnePlus 6 met 256GB opslag gaat 749 euro kosten’

Smartphones

De zomer komt steeds dichterbij en dat betekent dat de onthulling van de OnePlus 6 nog maar enkele maanden van ons is verwijderd. In de afgelopen weken verschenen er al verschillende geruchten over de OnePlus 6 met informatie over de specificaties en het ontwerp. Over de prijs verscheen tot op heden nog geen informatie, echter claimt een nieuw lek dat OnePlus dit jaar een flinke prijsverhoging zal doorvoeren.

OnePlus 6 krijgt hogere prijs

Op de Chinese website CNMO werd namelijk een afbeelding gepubliceerd waarop is te zien dat de OnePlus 6 een prijskaartje krijgt van 749 dollar voor de variant met 8GB aan werkgeheugen en 256GB opslag. We vermoeden dat dit de duurste variant gaat worden en dat is in vergelijking met de OnePlus 5T een flink verschil. In de Verenigde Staten is de duurste variant van de 5T namelijk te koop voor 559 dollar en dat komt neer op een stijging van bijna 200 dollar. Bovendien verschillen de Europese prijzen niet met die van de Amerikaanse, wat zou betekenen dat de OnePlus 6 in Nederland 749 euro gaat kosten.

Verwachte specificaties

Verder laat het overzicht zien dat de OnePlus 6 wordt aangedreven door de Snapdragon 845-soc van Qualcomm met ondersteuning voor Dash Charge. Aan de achterzijde is een dubbele camera te vinden, die bestaat uit een 12- en 20-megapixelsensor. Het 6,28-inch oled-scherm heeft een resolutie van 2280 x 1080 pixels en een beeldverhouding van 19:9. Het scherm is even breed als een 5,5-inch scherm met een beeldverhouding van 16:9. Dankzij de slankere bezels en de inkeping is het formaat van de behuizing vergelijkbaar met de OnePlus 5T, die een 6-inch scherm heeft zonder notch.

De vermeende voor- en achterkant van de OnePlus 6.

In de firmware van OxygenOS, de Android-uitgave van OnePlus, werd onlangs al een nieuwe smartphone met de codenaam Enchilada gespot. We verwachten dat dit een verwijzing is naar de OnePlus 6, omdat een van de afbeeldingen met de codenaam een notch toonde. De OnePlus 6 zal waarschijnlijk in juni worden aangekondigd, net als zijn voorgangers. De releasedatum van de telefoon is nog niet bevestigd, maar de verkoop start doorgaans spoedig na de onthulling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*