Nieuwe renders tonen ontwerp LG V20

Smartphones

De LG V20 wordt het volgende vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant en zal ergens in september worden gelanceerd. In de afgelopen weken zijn we al het nodige te weten komen over de features van de smartphone, zo wordt het de eerste niet-Nexus-telefoon die uit de doos draait op Android 7.0 Nougat en is het eveneens de eerste smartphone met een 32-bit Hi-Fi Quad DAC voor een sublieme weergave van audio.

LG V20 renders

Daarnaast werden er eerder deze maand renders gepubliceerd waarop het vermeende ontwerp van de LG V20 zou zijn te zien. Daar blijft het echter niet bij, want vandaag zijn er opnieuw enkele afbeeldingen verschenen van de V20 met een doorzichtige case. De afbeeldingen geven ons een goed idee hoe het toestel eruit zal komen te zien, hoewel we twijfels hebben over de voorkant van het toestel in kwestie.

Op de renders van de doorgaans goed geïnformeerde telefoonlekker @OnLeaks was aan de voorzijde namelijk slechts een enkele camera te vinden, terwijl er op de nieuwe beelden twee camera’s zichtbaar zijn, een feature die wel aanwezig was op zijn voorganger. We vermoeden dan ook dat er gebruik is gemaakt van een persafbeelding van de V10 en dat de uiteindelijke V20 slechts over één selfiecamera beschikt.

Een feature die naar alle waarschijnlijkheid wel terugkeert is het tweede scherm boven het reguliere scherm. Dit scherm kan onder andere notificaties en snelkoppelingen weergeven, zonder dat het grote scherm daarvoor moet worden ingeschakeld. Aan de achterzijde vinden we een cameramodule met twee lenzen en vingerafdrukscanner.

Wat verder opvalt is de knop aan de rechter onderzijde. Deze knop is namelijk ook terug te vinden op de LG G5 en wordt gebruikt om de modulaire onderkant te verwijderen. We zien ook een naad lopen rond dit gebied, wat erop lijkt te duiden dat de onderkant van de LG V20 verwisselbaar zal zijn. Het modulaire systeem kan onder andere worden gebruikt om de accu te verwisselen, een cameragrip met extra accu te verbinden of een dac van Bang en Olufsen voor de weergave van hoge-resolutie audio te plaatsen.

Over de specificaties is nog weinig concrete informatie verschenen, maar tot op heden wordt er gesproken over een 5,7-inch QHD-scherm (2560 x 1440 pixels) in combinatie met een Snapdragon 820-soc van Qualcomm en 4GB LPDDR4-geheugen. LG heeft bevestigd dat de V20 op Android 7.0 Nougat draait.

De LG V20 wordt op 6 september officieel aangekondigd in San Francisco.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*