Nieuw lek toont ontwerp Samsung Galaxy S10 Lite, S10 en S10 Plus

Smartphones

De verwachting is dat de Samsung Galaxy S10-serie ergens in het eerste kwartaal van 2019 zal worden gepresenteerd en er verschijnen op dit moment vrijwel dagelijks nieuwe geruchten over de verschillende modellen. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde telecominsider @evleaks komt Samsung op zijn minst met drie varianten: de Galaxy S10 Lite, Galaxy S10 en de S10 Plus. Daarnaast zijn er onlangs ook geruchten verschenen over een luxueuze uitvoering met een keramische achterkant, een 6,7-inch scherm en 5G-ondersteuning.

Samsung Galaxy S10

Op de onderstaande afbeelding zijn de 5,8-inch Galaxy S10 Lite, de 6,1-inch Galaxy S10 en de 6,4-inch Galaxy S10+ te zien. Volgens Blass is de informatie afkomstig van een casefabrikant, die hun hand hebben weten te leggen op een CAD-tekening zodat ze vroegtijdig cases kunnen produceren voor de naderende lancering. Deze CAD-tekeningen worden doorgaans niet door Samsung vrijgegeven, maar gelekt door een van hun partners.

Het ontwerp komt nagenoeg overeen met wat we tot op heden hebben gehoord en gezien. Samsung heeft de bezel aan de bovenkant flink kunnen verkleinen door een opening in het scherm te maken voor de camera aan de voorzijde. Vorige week publiceerde @onleaks een aantal renders van de Galaxy S10+, echter waren de camera’s op die afbeeldingen geplaatst in de rechterbovenhoek en dit nieuwe lek toont ze in het midden. Het lijkt in ieder geval duidelijk te zijn dat Samsung kiest voor een opening in het scherm, maar de locatie is nog niet exact duidelijk.

De verwachting is dat de nieuwe toestellen eind februari 2019 worden aangekondigd op het Mobile World Congress in Barcelona. De Galaxy S10+ is naar verluidt uitgerust met een 6,4-inch oled-scherm met licht gekromde schermranden en een vingerafdruksensor onder het scherm. Het scherm heeft een resolutie van 3040 x 1440 pixels met een beeldverhouding van 19:9, terwijl de huidige Galaxy S9 een 18,5:9 scherm heeft. De Galaxy S10 met de onlangs aangekondigde Snapdragon 855 weet in AnTuTu een score neer te zetten van 343.000 punten, waarmee het zowel de Exynos 9820 als de Huawei Kirin 980 achter zich laat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*