Haarscherpe foto’s van Samsung Galaxy S10 en S10+ gepubliceerd

Smartphones

In de afgelopen weken verschenen er een aantal wazige foto’s van de Samsung Galaxy S10 en S10+, maar de Duitse website AllAboutSamsung brengt daar deze week verandering in met enkele haarscherpe beelden van beide toestellen. De foto’s tonen het nieuwe Infinity-O-ontwerp met een opening in de rechterbovenhoek en smallere bezels aan de boven- en onderkant.

Samsung Galaxy S10

Samsung heeft de Galaxy S10 voorzien van een enkele selfiecamera, terwijl de S10+ over twee camera’s beschikt. De camerasensoren zijn geplaatst in de rechterbovenhoek, waardoor er geen inkeping aan de bovenkant van het scherm nodig is. Gezien het formaat van de opening is de kans klein dat er nog een irisscanner aanwezig is op beide toestellen. Aan de linkerkant vinden we de Bixby-knop en de volumeknoppen, terwijl de aan/uit-knop opnieuw aan de rechterzijde is geplaatst.

Het scherm van de Galaxy S10 is naar verluidt 6,1-inch groot en de S10+ heeft een 6,4-inch scherm. In beide gevallen gaat het om een oled-scherm met licht gekromde schermranden. De foto’s van de onderkant laten zien dat Samsung de 3,5mm-koptelefoonaansluiting naast de usb-c-aansluiting heeft behouden. Aan de achterzijde van de S10 en S10+ is een cameramodule met drie lenzen geplaatst. De vingerafdrukscanner is niet langer zichtbaar, omdat Samsung een ultrasone vingerafdruksensor onder het scherm heeft geplaatst.

De Samsung Galaxy S10-serie wordt op 20 februari tijdens het eerste Unpacked-evenement van 2019 aangekondigd. Het bedrijf kiest dit jaar voor een afzonderlijk evenement in San Francisco, terwijl eerdere generaties op het Mobile World Congress in Barcelona werden gepresenteerd. Er worden in totaal vijf smartphones verwacht: een 5,8-inch Galaxy S10E, 6,1-inch S10, 6,4-inch S10+, 6,7-inch S10X en de vouwbare Galaxy Fold.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*