‘Samsung Galaxy S10-serie wordt op 20 februari gepresenteerd’

Smartphones

De Samsung Galaxy S10-serie wordt volgens Gizmodo op 20 februari aangekondigd. Volgens de bronnen van de site brengt Samsung in Europa op zijn minst drie modellen op de markt. De verschillende Galaxy S10-modellen moeten vanaf 8 maart in de winkels liggen.

Samsung zal in 2019 opnieuw een Unpacked-evenement organiseren, echter zal de presentatie een week voor de start van het Mobile World Congress in Barcelona plaatsvinden. De afzonderlijke presentatie lijkt een aanwijzing te zijn dat er grotere veranderingen op komst zijn ten opzichte van eerdere jaren.

In het artikel wordt gesproken over drie verschillende varianten. Het zou gaan om een 5,8-inch Galaxy S10 Lite met een vlak scherm en 128GB opslagruimte voor £669 (€744) en een standaard 6,1-inch Galaxy S10 met gekromde schermranden en 128GB of 512GB opslagruimte voor respectievelijk £799 (€888) en £999 (€1111). De Galaxy S10+ wordt het duurste model in de serie en komt in drie configuraties: 128GB voor £899 (€999), 512GB voor £1099 (€1222) en 1TB voor £1399 (€1555). Een vierde variant met 5G-connectiviteit zal niet direct beschikbaar zijn en dit model wordt pas laat in het tweede kwartaal verwacht.

De Galaxy S10 zal het onlangs getoonde Infinity O-ontwerp krijgen, waarbij er een opening in het scherm wordt gemaakt voor de selfiecamera, waardoor Samsung de bezels kan minimaliseren zonder de beruchte notch toe te passen. De irisscanner wordt geschrapt en vervangen door een ultrasone vingerafdruksensor onder het scherm. Samsung maakt gebruik van ultrasone golven om de randen van je vinger in 3D te lezen, wat veiliger en betrouwbaarder zou moeten werken in vergelijking met een optische scanner die werkt met licht en een camera. Aan de achterzijde zijn drie camera’s te vinden met een standaard lens, een wijdhoeklens en een telelens. De toestellen zullen met Android 9.0 Pie en de nieuwe One UI-interface worden gelanceerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*