Foto’s van authentieke iPhone 7 Plus behuizing verschijnen online

Smartphones

Eerder deze week kon je al lezen dat de iPhone 7 en iPhone 7 Plus naar alle waarschijnlijkheid op 7 september worden aangekondigd, en de productie van de nieuwe modellen lijkt inmiddels op volle toeren te draaien. Op het Chinese Baidu zijn namelijk foto’s verschenen van de vermeende behuizing van de iPhone 7 Plus, echter zouden de beelden ditmaal zijn geschoten binnen de muren van een Foxconn fabriek.

iPhone 7 Plus behuizing

Het betekent dat dit naar alle waarschijnlijkheid het definitieve ontwerp is, terwijl er op eerder verschenen foto’s alleen dummies waren te zien die gebaseerd zijn op de gelekte schematische tekeningen. De behuizing verschilt overigens niet veel, maar ditmaal is de iPhone 7 Plus gemaakt van aluminium in plaats van het plastic van het merendeel van de dummies.

De foto’s van de iPhone 7 Plus bevestigen nogmaals dat de iPhone 7 Plus wordt voorzien van twee camera’s. Beide sensoren leggen een kleur op een eigen manier vast, maar nemen een foto wel gelijktijdig, waarna de telefoon de beelden samenvoegt tot één foto. Verder zorgt het systeem ervoor dat de gebruiker scherpere foto’s kan nemen bij weinig licht en ook kan er worden ingezoomd met behoud van details. Op de iPhone 7 zal alleen een enkele sensor zijn te vinden.

Een andere aanpassing zijn de nieuwe antennestrepen die alleen nog over de boven- en onderste rand van de achterzijde lopen, in plaats van horizontaal. De onderkant van de iPhone 7 Plus laat zien dat de 3,5mm-koptelefoonaansluiting is verdwenen en plaats heeft moeten maken voor een tweede speakergrill, hoewel er twijfels zijn of er daadwerkelijk een tweede speaker is toegevoegd. Onduidelijk is nog of de Smart Connector wordt toegevoegd aan de iPhone 7 Plus; op deze foto’s is de aansluiting in ieder geval nog niet te zien.

iphone 7 plus - 5

Daarnaast werden er aan het begin enkele foto’s gepubliceerd van het iPhone 7 en 7 Plus moederbord en de Apple A10-soc. Apple zou de nieuwe iPhones op dinsdag 6 september of woensdag 7 september officieel willen introduceren, gevolgd door een release op vrijdag 19 september. De huidige iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €715 en €815 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*