Gran Turismo 7 verschijnt toch niet in eerste helft van 2021

Gaming

Het lijkt erop dat Gran Turismo 7 niet langer staat gepland voor de eerste helft van 2021. Sony heeft namelijk een verwijzing naar de releaseperiode van GT7 uit een PS5-marketingvideo verwijderd.

De video, die vorige maand voor het eerst werd gepubliceerd, bevatte een aantal aankomende exclusieve PlayStation 5-games en maakte duidelijk dat Gran Turismo 7, Ratchet & Clank: Rift Apart en Returnal gepland stonden voor de eerste helft van 2021. Guerrilla’s Horizon: Forbidden West werd vermeld als een release voor de tweede helft van volgend jaar.

Opmerkelijk genoeg blijkt dat Sony stilletjes de releasedatum voor Gran Turismo 7 heeft aangepast, terwijl de andere games ongewijzigd zijn gebleven. Gezien de reputatie van Polyphony Digital, zou het niet verrassend zijn als de PS5-game extra ontwikkeltijd zou vereisen, vooral als je bedenkt dat het 2021-schema van Sony al veel games bevat.

De nieuwe God of War wordt naar verwachting ook volgend jaar uitgebracht, evenals de tijdelijke exclusive Deathloop, Ghostwire: Tokyo en Kena: Bridge of Spirits.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*