Nieuwe gameplaybeelden Ratchet & Clank: Rift Apart vertoond

Gaming

Sony heeft zojuist een 7 minuten durende gameplayvideo van Ratchet & Clank: Rift Apart gepubliceerd. De game werd in juni voor het eerst aangekondigd en verschijnt volgens de ontwikkelaar in het ‘launch window’ van de PlayStation 5.

Ratchet & Clank: Rift Apart

De demo is een uitgebreide versie van de trailer die werd getoond tijdens het PS5-onthullingsevenement. Aan het begin van de demo schiet Ratchet op Nefarious’s Dimensionator, waardoor er overal dimensionale kloven ontstaan. Ratchet kan zijn nieuwe Rift Tether gebruiken om gloeiende gele rifts te grijpen en zichzelf erin te trekken om een nieuwe dimensie te bereiken.

Ratchet & Clank: Rift Apart introduceert een vrouwelijke lombax die voor het eerst werd gespot in de debuuttrailer en dit personage zal speelbaar zijn. De game maakt ook gebruik van de unieke functies van de DualSense-controller. Eén wapen, de Enforcer, levert bijvoorbeeld een grotere explosie als je voorbij de weerstand van de adaptieve triggers duwt.

Marcus Smith, creatief directeur van Insomniac Games, zei destijds dat het nieuwe interdimensionale avontuur vanaf de grond af is opgebouwd voor de next-gen console. “Al onze buitenaardse werelden zitten vol leven dat voorheen onzichtbaar was”, zei hij. “Het geheel nieuwe arsenaal van Ratchet is spannender dan ooit dankzij de geavanceerde feedback van de DualSense-controller.”

Insominaic Games heeft ook Spider-Man Miles Morales aangekondigd tijdens de onthulling van de PS5. De nieuwe Spider-Man-game moet op de releasedatum van de PlayStation 5 verschijnen. Sony heeft in augustus 2019 het in Californië gevestigde Insomniac Games overgenomen en beide games verschijnen dan ook exclusief voor PS5.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*