Fortnite-challenge: alle locaties van de Birthday Cakes

Gaming

Fortnite viert deze week zijn eerste verjaardag en ontwikkelaar Epic Games heeft daarom een aantal speciale challenges toegevoegd om nieuwe cosmetische items te ontgrendelen. Een van de opdrachten heeft als doel om voor een aantal Birthday Cakes te dansen om de Birthday Cake Back Bling vrij te spelen.

Locaties van de Birthday Cakes

Er zijn verschillende verjaardagstaarten op de Fortnite-map te vinden en je zal in totaal voor tien taarten moeten dansen. Je kunt daarvoor elke dansemote gebruiken, maar zorg er wel voor dat je dicht in de buurt van de taart staat, zodat alle correct wordt geregistreerd. Er waren afgelopen dinsdag nog enkele problemen, echter lijkt alles inmiddels zonder problemen te werken.

Dit zijn de locaties van de taarten:

De locaties van de Birthday Cakes (via Thesquatingdog).

Het is niet exact duidelijk of het evenement langer duurt dan een dag, maar de uitdagingen voor de verjaardagsbeloningen zul je zonder problemen binnen 24 uur kunnen afronden. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog deelnemen aan de wekelijkse challenges van seizoen 5. Bekijk hier de uitdagingen van week 1 en week 2.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*