Fortnite viert eerste verjaardag met verschillende bonussen

Gaming

Fortnite viert binnenkort zijn eerste verjaardag en ontwikkelaar Epic Games komt met daarom met een aantal leuke verrassingen voor spelers. Het evenement gaat op 24 juli van start en je kunt een aantal speciale missies voltooien om cosmetische items in een verjaardagthema en een XP-bonus te ontgrendelen. Om alle bonussen vrij te spelen zul je wel even tijd aan Fortnite moeten besteden.

Verjaardagbonussen Fortnite

In Fortnite Battle Royale staan er op 24 juli in totaal drie uitdagingen klaar. Spelers worden beloond met 5000 XP wanneer ze aan 14 matches deelnemen. Je ontvangt ook een ‘happy birthday-emote voor het toebrengen van 1000 schadepunten aan tegenstanders en de laatste uitdaging zal spelers een unieke spray geven wanneer ze voor 10 verjaardagstaarten dansen. Voltooi alle drie de uitdagingen voor de Birthday Cake Back Bling.

Voor Save The World is er een Fortnite Birthday-quest beschikbaar, waarmee spelers de hero Birthday Brigade Ramirez kunnen vrijspelen. Spelers kunnen hun tickets ook uitgeven aan een nieuwe Birthday Llama, die heroes en wapens kan bevatten van elk evenement dat dit jaar heeft plaatsgevonden.

Het is niet exact duidelijk of het evenement langer duurt dan een dag, maar de uitdagingen voor de verjaardagsbeloningen zul je zonder problemen binnen 24 uur kunnen afronden. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog deelnemen aan de wekelijkse challenges van seizoen 5. Bekijk hier de uitdagingen van week 1 en week 2.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*