.

Gear S2, Gear S3 en Gear Fit 2 werken nu met iPhones

Smartwatches

Eerder deze week maakte Samsung bekend dat er op korte termijn een iOS-versie van de Samsung Gear Manager zou worden uitgebracht. Dit betekent dat alle recente Gear-wearables ook in combinatie met de iPhone kunnen worden gebruikt.

Samsung Gear S

Nu met ondersteuning voor iOS

Het bedrijf kondigde de ondersteuning op CES 2017 in Las Vegas aan, hoewel dat eigenlijk al geen verrassing meer was, gezien het feit dat de iOS-app in 2016 werd gelekt. Samsung onthulde destijds nog niet wanneer de Gear Manager-app voor iOS verschijnt, maar op een aankondiging hoeven we niet langer te wachten, want de Gear S- en Gear Fit-app zijn nu beschikbaar in de App Store.

De Gear S- en Gear Fit-app voor iOS werkt volgens Samsung met de Gear S2, Gear S3 en de Gear Fit 2. Gebruikers van deze wearables kunnen hun apparaat koppelen met de iPhone 5, iPhone 5s, kPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus en de iPhone SE (iOS 9.0 en nieuwer).

Om je Gear-apparaat te koppelen met je iPhone, download je de Gear S-app voor je Gear S2 of Gear S3, terwijl de Gear Fit-app geschikt is voor de Gear Fit 2. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van je iOS-apparaat, mogelijkheden en functies kunnen variëren.

“Terwijl de mogelijkheden en functies variëren per apparaat, zullen iOS-gebruikers in staat zijn om te genieten van het tijdloze en stijlvolle design van de Samsung Gear S3, de water- en stofdichte (IP68) behuizing, evenals de ingebouwde GPS, hoogte/barometer en snelheidsmeter apps”, aldus Samsung.

Net als de eerdere smartwatches van Samsung draait ook de Gear S3 op Tizen. Het gaat hierbij versie 2.3.1 en het besturingssysteem werkt naast iOS 9.0+ ook met alle smartphones die Android 4.4 KitKat of nieuwer draaien.

In Nederland is de Gear S3 Classic en Frontier zijn voor 399 euro te verkrijgen bij Coolblue.nl, Wehkamp en de Media Markt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren