Galaxy S9, S9+ en Note 9 goedkoper dankzij aankomende Galaxy S10-serie

Smartphones

De Galaxy S10-serie maakt op 8 maart zijn debuut in Nederland, maar mocht je nou niet de hoofdprijs willen betalen dan zijn de Galaxy S9, S9+ en Note 9 uitstekende alternatieven. We verwachten dat de goedkoopste variant in de Galaxy S10-serie rond de 850 euro gaat kosten, terwijl je een Galaxy S9 al voor 393 euro in huis kan halen. Daarnaast is de S9+ voor 492 euro te koop en kost de Note 9 nog slechts 603 euro. Om aan deze scherpe prijzen te komen maken we gebruik van een trucje, want bij een maandelijks opzegbaar abonnement krijg je een flinke korting op de aanschafprijs van het toestel. Overigens heb je daar nog beperkt de tijd voor, want de cashback-actie met 100 retour komt op 17 februari 2019 ten einde.

Goedkope Galaxy S9 en Note 9

Voor slechts 393 euro, inclusief cashback, kun je de Galaxy S9 bestellen. Om aan dit bedrag te komen ga je naar de website van Mobiel.nl en het juiste maandelijks opzegbare abonnement (klik op het tabblad ‘abonnement samenstellen’) hebben we voor jou geselecteerd. De Galaxy S9 kost bij de goedkoopste bundel slecht 448 euro, inclusief thuiskopieheffing. Verder zijn er 30 euro aansluitkosten en 15 euro voor het abonnement van één maand. Het totaalbedrag voor het toestel komt uit op 416 euro, omdat je via Samsung nog een cashback krijgt van 100 euro. Dezelfde tactiek kan ook worden toegepast op de Galaxy S9+, die daardoor voor 479 euro (inclusief cashback) is te verkrijgen.

→ Let op: Op de pagina wordt gesproken over ‘2 jaar’, echter gaat het hier om de maximale duur van het contract. Je kan het abonnement bij ontvangst van de telefoon direct opzeggen, waarna alleen de aansluitkosten en één maand abonnement in rekening wordt gebracht. Het enige wat je hoeft te controleren is of de onderstaande schakelaar is omgezet.

Om aan dit lage bedrag uit te kopen ga je naar de website van Mobiel.nl en het juiste maandelijks opzegbare abonnement hebben we voor jou geselecteerd (klik op het tabblad ‘abonnement samenstellen’). De Galaxy Note 9 kost bij de goedkoopste bundel slecht 658 euro, inclusief thuiskopieheffing. Verder zijn er 30 euro aansluitkosten en 15 euro voor het abonnement van één maand. Het totaalbedrag voor het toestel komt uit op 703 euro en vanwege de cashback betaal je slechts 603 euro voor de Note 9. Mocht je alleen het toestel willen, vergeet dan bij de ontvangst van het toestel niet om je abonnement bij Tele2 op te zeggen. De Galaxy Note 9 is nu ook te verkrijgen in de variant met 512GB voor 845 euro en met cashback voor 745 euro.

Cashback-actie gebruiken

Mocht je alleen het toestel willen, vergeet dan bij de ontvangst van het toestel niet om je abonnement bij Tele2 op te zeggen. Dat kun je eenvoudig online doen of per telefoon.

Samsung streeft ernaar het retourbedrag binnen 6 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie over te maken. Het aanvragen van het retourbedrag kan uiterlijk op 4 maart 2019. Vul het online aanmeldformulier van Samsung in om het retourbedrag te ontvangen. Upload hierbij een kopie van je aankoopbon, een foto van de streepjescode van de verpakking en het IMEI-nummer.

Cashback ook beschikbaar bij SamsungBol.comMediaMarktCoolblueMobiel.nlTele2KPNT-Mobile en Vodafone. De prijzen liggen bij deze partijen echter aanzienlijk hoger.

2 Reacties

 1. Klopt het dat je manier om goedkoop aan de telefoon te komen niet meer werkt? Het kan nu alleen met een 2 jaar contract (wat vervolgens maandelijks opzegbaar is).
  Gr,
  Floris

  Reageer
  • Hi Floris, dat staat er altijd. Maar het contract duurt maximaal 2 jaar, echter is het gewoon maandelijks opzegbaar. Bij ontvangst kan het abonnement per direct worden opgezegd (spreek uit eigen ervaring).

   Je moet alleen controleren of de schakelaar ‘Ik wil mijn data- en belbundel maandelijks kunnen opzeggen (meerprijs)’ is ingeschakeld.

   Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*