Paarse Sony Xperia Z3 mogelijk vanaf februari te koop

Smartphones

Schermafbeelding 2015-01-15 om 14.52.36De Sony Xperia Z3 is sinds september al te koop in Nederland, maar verschillende gebruikers waren enigszins verrast dat het vlaggenschip van de Japanse fabrikant niet langer in het paars was te verkrijgen. Voorgaande generaties zoals de Xperia Z, Z1 en Z2 werden allen ook in het paars aangeboden, en het ziet er gelukkig naar uit dat ook de Xperia Z3 later dit jaar nog in deze kleur wordt uitgebracht. Volgens ePrice wordt de paarse Xperia Z3 nog voor het Chinese nieuwjaar (19 februari) gelanceerd.

Op moment van schrijven is het niet geheel duidelijk of de paarse Sony Xperia Z3 alleen in Azië wordt verkocht of dat het gaat om een wereldwijde release. Helaas hebben we nog geen foto’s gezien van hoe de paarse Xperia Z3 eruit komt te zien, maar we verwachten niet dat het toestel er veel anders uitziet in vergelijking met de Sony Xperia Z2 (afgebeeld op de bovenstaande foto). Momenteel is de Xperia Z3 in Nederland te koop in de kleuren wit, zwart, groen en koper.

[sc:adsense-tekst ]

Het toestel is momenteel het huidige vlaggenschip van Sony, hoewel dat misschien niet zo heel lang meer gaat duren. Er gaan al enige tijd geruchten dat het Japanse bedrijf in het eerste kwartaal van 2015 van plan is om de Xperia Z4 op de markt te brengen. De Xperia Z3 draait momenteel nog op Android 4.4.4 KitKat, echter werd er tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas al bekend gemaakt dat de Android 5.0 Lollipop in februari wordt uitgerold.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*