Sony Xperia Z4 verschijnt in een uitgelekte email

Sony

Een vermeende afbeelding van de nog onaangekondigde Sony Xperia Z4 smartphone is opgedoken in een gelekte email. De email zou zijn verstuurd door de CEO van Sony Pictures Entertainments, Michael Lynton, als onderdeel van een product placement campagne voor de nieuwe James Bond film Spectre.

Sony Xperia Z4 gelekt?

In de email van Sony Pictures Entertainment is te lezen dat Sony Mobile de divisie de benodigde content heeft geleverd. Het apparaat op de foto lijkt in ieder geval een render te zijn van de Sony Xperia Z4 met kleine cosmetische veranderingen ten opzichte van de huidige Xperia Z3 generatie.

Sony Xperia Z4

De Sony Xperia Z4 wordt niet zoals eerder werd aangenomen tijdens de Consumer Electronics Show (begin januari 2015) aangekondigd, want de nieuwe generatie Xperia smartphones staan gepland voor de periode van mei tot november 2015. Dit betekent dat een aankondiging tijdens het Mobile World Congress (begin maart 2015) meer voor de hand ligt.

De Sony Xperia Z4 krijgt mogelijk een 5,2” scherm met een QHD resolutie van 2560 x 1440 pixels. Onder de motorkap vinden we naar verwachting de Snapdragon 810-soc van Qualcomm, bestaande uit vier Cortex-A57 en vier A53-cores met 64-bit ondersteuning. De chipset wordt bijgestaan door 4GB werkgeheugen en een Adreno 430 voor alle grafische taken. Qualcomm’s nieuwste chip is verder voorzien van een CAT9 4G/LTE modem met een maximale snelheid van 450Mbps. Op de achterkant van het toestel is naar verluidt een 20,7-megapixel camera geplaatst.

Naast de Sony Xperia Z4 zou het Japanse bedrijf ook werken aan de Xperia Z4 Compact en een nieuwe Xperia Z4 Ultra phablet. Er gingen ook geruchten over een Xperia Z4 Tablet Ultra, maar de gelekte specificaties van dit model doen ons vermoeden dat iemand iets te enthousiast is geweest met het schrijven van een niet op waarheid berust gerucht. Tijdens het Mobile World Congress in maart zullen we meer duidelijkheid krijgen van Sony.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*