OnePlus publiceert eerste foto van OnePlus 6

Smartphones

De aankondiging van de OnePlus 6 komt steeds dichterbij en vrijwel iedere dag plaatst het bedrijf een nieuwe teaser met nieuwe informatie over het komende vlaggenschip. OnePlus publiceerde vandaag een foto van de OnePlus 6, hoewel het ons geen duidelijk blik geeft op het ontwerp van de smartphone.

Eerste officiële foto OnePlus 6

Op de onderstaande afbeelding zie je namelijk de OnePlus 5T die bovenop de OnePlus 6 ligt, waardoor er van het ontwerp nog niets is te zien. Het enige wat we zien is een bredere simkaarthouder en de volumeregelaar. Bovendien lijkt het toestel een fractie langer en breder te zijn dan de OnePlus 5T, hoewel de verschillen verwaarloosbaar lijken.

OnePlus 6

De OnePlus 5T bovenop de OnePlus 6.

Het is niet ondenkbaar dat de OnePlus 6 een fractie groter wordt dan zijn voorganger. Volgens verschillende bronnen is het oled-scherm van de smartphone 6,28-inch groot en heeft het een resolutie van 2280 x 1080 pixels en een beeldverhouding van 19:9. In de bovenkant van het scherm zit een inkeping met de selfiecamera en andere sensoren, zoals de nabijheidssensor en lichtsensor. Door de inkeping is het toestel slechts een fractie groter dan de 6-inch OnePlus 5T.

De OnePlus 6 wordt aangedreven door de Snapdragon 845-soc van Qualcomm. Deze high-end chip is onder de motorkap van vrijwel alle high-end Android-smartphones te vinden. De duurste configuratie komt met 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte, hoewel OnePlus waarschijnlijk ook een variant met 6GB werkgeheugen en 128GB opslag gaat aanbieden. Het toestel beschikt over een dubbele camera aan de achterzijde met daaronder een vingerafdrukscanner. Uit de doos draait de smartphone op Android 8.1 Oreo.

Verder zou het bedrijf hebben gewerkt aan een setje draadloze oordopjes. Volgens een Bluetooth-certificeringslijst maken de nieuwe OnePlus Wireless Bullets gebruik van Bluetooth 4.1 en zijn ze voorzien van een Qualcomm-chip. De oordopjes dragen het modelnummer BT31B en zijn op 4 april gecertificeerd.

Het gerucht gaat dat de OnePlus 6 op 5 mei zal worden aangekondigd. De teaser voor de aankondiging werd geplaatst door een Chinese retailer en is nog niet bevestigd door OnePlus. We raden iedereen dan ook aan om deze informatie met het gebruikelijke korreltje zout te nemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*