Nieuwe foto verschenen van waterdichte Galaxy Note 7

Smartphones

Gisteren toonden we je al een foto waarop een prototype van de Samsung Galaxy Note 7 was te zien, maar vandaag hebben we nog een betere foto voor je in petto, waarop het startscherm van het volgende Samsung vlaggenschip is te zien. De foto’s wijzen erop dat de ontwikkeling van de smartphone inmiddels vergevorderd is.

Samsung Galaxy Note 7

Het gaat opnieuw op de zwarte variant van de Galaxy Note 7 en inmiddels lijkt het vast te staan dat er geen speciale Edge-versie op de markt wordt gebracht. Het reguliere model zal voor het eerst standaard zijn voorzien van een scherm met gebogen schermranden. Verder heeft de behuizing een uiterlijk die vergelijkbaar is met de al eerder uitgebrachte Galaxy S7 Edge.

samsung galaxy note 7

De verwachting is dat het scherm 5,7-inch groot is met een Quad HD-resolutie van 2560 x 1440 pixels, waarbij het gaat om een paneel van het amoled-type. Onder de motorkap van de Europese Galaxy Note 7 (SM-N930F) is de Exynos 8893-soc te vinden in combinatie met 4GB LPDDR4-geheugen. De cameramodules zijn identiek aan die van de Galaxy S7-serie, een 12-megapixelcamera aan de achterzijde en een 5-megapixelfrontcam. Ook is er een irisscanner aanwezig waarmee je het toestel met je ogen kan ontgrendelen.

Verder is de behuizing van de Galaxy Note 7 naar alle waarschijnlijkheid water- en stofdicht, zo is er op het Indiase Zauba te zien dat er waterdicht tape wordt gebruikt voor de glazen achterkant. De smartphone draait bij lancering op Android 6.0.1 met de nieuwe Grace UX-interface; later dit jaar ontvangt de Note 7 een update naar Android 7.0 Nougat.

waterdicht

Volgens een eerder lek wordt de Galaxy Note 7 op 2 augustus aangekondigd en ligt de phablet enkele weken later in de winkels. De adviesprijs zou in Europa zijn vastgesteld op 850,00 euro.

Is de Note 7 te duur voor je? De Galaxy S7 en S7 Edge zijn momenteel vanaf 599,00 euro te koop met een gratis 64GB geheugenkaart van Samsung: KPN ,T-MobileVodafoneTele2Coolblue, Belsimpel, Mobiel.nlMedia Markt en GSMWijzer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*