Samsung Galaxy Note 7 gaat 849,00 euro kosten in Europa

Smartphones

De Samsung Galaxy Note 7 wordt naar alle waarschijnlijkheid in augustus gelanceerd en mocht je van plan zijn om dit toestel bij release aan te schaffen, dan is het verstandig om alvast wel geld opzij te leggen. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde SamMobile krijgt de Galaxy Note 7 in Europa namelijk een adviesprijs van 849,00 euro, een stijging van 50,00 euro in vergelijking met de introductieprijs van de Note 4; de Note 5 is in Europa nooit uitgebracht.

Samsung Galaxy Note 7

De hogere adviesprijs komt niet als een complete verassing, want de prijzen van de toestellen uit de Galaxy Note-serie lagen in het verleden ook altijd een fractie hoger ten opzichte van de Galaxy S-lijn, eerder dit jaar werden de Galaxy S7 en S7 Edge op de markt gebracht voor respectievelijk 699,00 en 799,00 euro. Het goede nieuws is dat de prijzen van de Samsung smartphones in de regel sneller dalen dan bijvoorbeeld het geval is met de iPhone van Apple. Verder verwachten we dat Samsung voor de Galaxy Note 7 een nieuwe Gear VR-headset gaat introduceren, die je vermoedelijk gratis krijgt bij het plaatsen van een pre-order.

Er is inmiddels nog weinig wat we niet weten over de Galaxy Note 7, kort voor het weekend werd het toestel gespot in verschillende benchmarks apps, waarin de Exynos-versie de concurrentie ver achter zicht liet. Mocht de informatie tot op heden kloppen, dan krijgt de Note 7 een amoledscherm dat 5,7” of 5,8” groot en een Quad HD-resolutie heeft van 2560 x 1440 pixels. Het scherm zou daarnaast aan de linker- en rechterkant zijn gekromd.

De Note 7 wordt in Europa aangedreven door een Exynos 8893-soc in combinatie met 4G LPDDR4-geheugen. Aan de achterzijde vinden we de 12-megapixelcamera van de Galaxy S7-serie met Dual Pixel-autofocus en ondersteuning voor video-opnames in 4K. Selfies kunnen worden geschoten met de 5-megapixelfrontcam. Verder wordt er gesproken over een water- en stofdichte behuizing, een usb-c-poort, 3600mAh-accu en een irisscanner waarmee het toestel kan worden ontgrendel.

Is de prijs voor jullie te hoog of halen jullie de Note 7 sowieso? Laat het ons weten in de reacties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*